Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem mu ga odprl z namenom delitve depozita. Vendar sem ugotovil da s tem ne bom naredil nic in je sel denar namesto na racun otroka na racun babice (v drugem gospodinjstvu). Je pa res da moras nekako zaupat v dedice babice.
Konec koncev je tako, ce bom imel jaz denar, ga bo imel tudi moj otrok. Ce ga pa jaz ne bom imel, bo verjetno brez tudi mali... pa bancni racuni gor ali dol...
Tudi sam priporočam Volksbank.
Nova zakonodaja ne vpliva na nič, sredstva so vedno na voljo. Tisto bi se bilo za skrbeti če bi imeli na takem računu nabranih vsaj 100k EUR. Saj upoštevajo kot premoženje obresti takih računov in ne sredstva ki so na njih.
Sam razmisljam, da bi kupil zlato (recimo unca pride dobrih 1400€) in ga shranil doma v sefu. Dolgorocno je verjetno to se najboljsa varianta.. Glede na vse stanje trenutno
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.