Kje kupujete čevlje? :)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hvala. Ker jaz sem jih kupil v Peku v BTC, kjer je bil nek oddelek ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kako lahko kupiš čevlje na spletu?
confused-1.gif
Imaš tako standardno nogo, da ti vsako kopito paše? Potem si lahko srečen, ker meni npr. paše samo eno od desetih.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Success pravi:
Zdravo!

Eno kratko vprašanje.. Kje kupujete čevlje?

Humanic, Mass, Deichmann, Bata, Peko, CCC, Hervis, Thomas Sport?

Kje se vam zdi najboljša kvaliteta glede na ceno?

Moram si kupit ene fajn čevlje zdaj, ko je razprodaja
zmaga.gif

Policijske v Alpini, vojaške na bolhi...
evil.gif

Drugač pa sem bil z Massom kr zadovoln...
Deichmann je bil že 2x tako slaba kvaliteta da blo joj...
La Scarpa eni čevlji niti eno sezono niso zdržali...
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Oprosti
redface-1.gif

Po moje to ne gre. Razen če imaš zares standardno nogo. Pri nas v Sevnici imamo Klopotarno (ups, Kopitarno
grin1.gif
) , kjer se delajo kopita za čevljarsko industrijo čez pol sveta. Lesena in plastična. Če ni kopito točno takšno kot tvoja noga, te bo čevelj obžulil.

Torej jaz niti slučajno ne vem, kako bi si šel kupovat čevlje preko spleta, kar na blef.
rolleyes-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
confused-1.gif
Imaš tako standardno nogo, da ti vsako kopito paše? Potem si lahko srečen, ker meni npr. paše samo eno od desetih.

Kupuješ pač 3,4 znamke pri kateriš veš številke.. Al pa probaš v hervisu/massu

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
confused-1.gif

Posamezne znamke, ki jih poznam in nosim, lahko mirno kupim, ker poznam velikost obuvala za posamezno št. Se je tudi zgodilo, da sem za kakšno obuvalo izbral napačno velikost. Takrat pač vrneš in naročiš drugo.
Imam pa bolj široko stopalo, tako, da me kake balerinke fu£ tiščijo
evil.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
confused-1.gif

Probajo v trgovini, nato pa naročjo iste na internetu, seveda za občutno nižjo ceno.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A mi lahko prosim kdo pove nasvet, kako in kje se kupijo Salomonke preko spleta?

Sem probal št. 45 (običajno tako številko vzamem pri drugih), so bili precej premajhni. Spet v drugi trgovini pa so mi bili 46 preveliki??? Na koncu sem v eni tretji trgovini (Hervis) vseeno pristal pri čudni številki 46 1/3 (ne, ne metrih, nisem Prevc
evil.gif
)

In ko sem ponovno kupoval takšne, na spletu večjih, kot št. 45 ni blo?

p.s. a je mogoče odvisno, kje so narejene? Ene so v Vietnamu, druge ne vem, kje že ... itd.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Salomona je itak polno ponaredkov, tu išči vzrok.....

Kak Mass, Tomas Sport ne kupim več niti vezalk.... superge razpadejo po 2-3 mesecih nošnje v službo in nazaj (Adidas, ne kaka leva jajca...), pa se ti potem en bedak, ki se ima za sodnega izvedenca usnjarske stroke, dela norca da je reklamacija zavrnjena ker ne znaš pravilno nositi superg, da imaš prerahlo zavezane vezalke.... a kaj si naj, zavežem tolk trdno da si krvni obtok ustavim??
bonk.gif

Transport- punca najde čevlje, še hvalabogu da sem bil poleg, ker jih je že skoraj kupila, ko sem opazil da so na kar nekaj mestih poškodovani- usnje razpokano... čeprav je bil dizajn clean čevelj, ne izrabljen, razstavljen par ni imel nobenih poškodb. Naroči drugega, še posebej reče da naj je ne kličejo če pride spet kak razpokan, jo kličejo po nekaj dneh da je prispel.... pride tja, še enkrat so ji poskušali prodati isti čevelj. Dobesedno delanje norca
bonk.gif

in nekdo ne bo pozoren in bo to kupil, čevelj bo razpadel po 2 mesecih, nadaljevanje se mi kar zdi kakšno bo...... namesto da bi po opozorilu stranke ta čevelj umaknili iz prodaje.

Pri nas gre firmam očitno tolk dobro, da se lahko na tak način delajo norca iz strank. Zanimivo, reklamacije pri tujih podjetjih se rešujejo tako, da se ne poslužujejo delanja debilov iz strank
bonk.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Salomon mislim da gre po 2/3 stevilke gor/dol.
Jaz stevilko gledam na UK lestvico, za natancnejse podatke pogledam na google npr. salomon shoe size chart, vendar vse skupaj se vedno ni zadosti, da bi izvedel nakup preko neta. Dokler ne pomeris nima smisla.
Salomon je kriticen, baje, v hervisu. Poskusi v Intersportu.
Pred novim leton so imeli v Sportdirektu, fizicna trgovina, par lanskih modelov zelo ugodno, Jaz sem vzel za 44 eur nek model ki je pol/pol cesta/teren. Se vedno UK 11 in je sedel lepo na nogo. Bi si ga upal narocit tudi preko neta.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
OPS, saj sem jih kupil v Intersportu, ne v Hervisu
redface-1.gif

V Hervisu mi pa nikakor niso pasale na nogo ...

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Jst ponavadi kupujem v Deihmannu in Yello. Z obema sem zadovoljen. Mass ima navite cene... CCC pa sploh ne bom komentiral.. Kupil sem superge za tečt in jih uničil v manj kot mesecu. Kvaliteta slaba da je joj. Reklamacije sploh ne upoštevajo. Sem pa imel slabe izkušnje tudi z Alpino. Kupil čevlje za delat za 100eur, pa mi niso zdržali niti pol leta. Za reklamacijo so se mi kar smejali. Neka Martina iz njihove uprave.. Čez telefon bi jo počil jao .. :D Bom še jaz probal preko spleta
smile-1.gif