Kje kupit zlozljiv stol?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Bil vceraj v merkurju, majo stol za 33eur poredrago, je pa uredu navadn, v igluju majo stol za 26eur se notr full cudn sedi, hervis ma neke navadne za 26eur ki so tako tako. Skratka nic pametnega

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Jysk, prejšnja akcija, okrog 20 eur. Pošten stol za poštenga deca (preizkušeno). Ampak naslon je imel pa navaden, ne položnega.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
http://www.merkur.si/vrt-in-ok...konaslonom.html

poglej po več merkurjih
wink-1.gif

Na temle se bolje sedi kot na tistem, ki ima še prostor za piksno
grin1.gif

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
ta model imam jaz in je super. Zelo kvaliteten, robusten stol.

LP

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.008
1.814
113
Emona / Carnium
Očitno bo moral Ralliart sedet na riti
grin1.gif
ali pa spremeniti kriterije.
Jaz sem imel takšne stole (enega še imam), kot jih išče in so res top za: počivanje + pitje piva. Slabost je ta, da če želiš pir nagnit na fertik, se moraš privzdignit in postavit bolj pokonci. Torej, ne moreš biti naslonjen in eksat. To naj bo jasno. Če se naslonjen v stol poskušaš še z glavo extra nagnit nazaj (da bi eksal) in si ob tem z nogami uprt v tla, se skoraj sigurno prevrneš nazaj.
Tko, da...zvišaj budget Ralliart
grin1.gif
ali pa kupi kaj drugega.
Jaz sem letos kupil stole, ki so popolnoma drugačnega videza (sicer res brez beeer hodlerja, kar zelo pogrešam, ampak bom zadevo nadgradil z beer holderjem) vendar so izjemno udobni. Dobri tudi za obedovanje pri mizi (kar prejšnji niso bili, saj se je nižje sedelo). Slabost je lahko transport, saj se ne zložijo v tulec, ker so režiserski. Sem izredno zadovoljen. VIdim pa, da so sedaj še nekoliko cenejši (28,90€).

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Imam tri take kot je link zgoraj za 23€ iz Merkurja. Topšit, jede-živu-decu.
Iste sekunde, ko sem zaključil dopust sem kar v kampu zmetal v kontejner preostala dva (drugačna) stola. Dobro da sem se spomnil da grem še dva kupil.
Totalni bestbuy, stabilen, udoben, nič ne žuli, naslonjala za roke so super. Vroče priporočam.