Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Rabim platneni zlozljivi stol pa me zanima ce majo kje kaksno akcijo, ponavad se dobi dobre za okol 10eur, dostikrat lahko nabases pa na tudi zelo slabe in svohcane stole zato sprasujem ce ima kdo kaj dobrega ogledanega?
Bi najraje takega kot je na sliki, samo da ima zadnji del nekako bolj v piramido ,nima dveh stang ampak bolj skupaj in je tako naslon poloznjesi, p aga nenjadem za normalen denar. Tisti drugi link pa odpade, gre se strikno zato da je cimlazji in enostavnejsi in te kot je na sliki sem ze sprobal in so super.
A ta bruner je dobra firma? Kajti jest bolj ciljam na 10eur, se mi pa zdi da so se te stoli podrazili, vcasih jih je bilo ko dreka za 10eur sedaj pa bolj tezko.
ja sicer ga nerabim za sedenje za mizo, ampak mora pa bit tolk visoko da mas noge normalno pokrcene, pa obvezna oprema je drzalo za pijaco. Cist lezanje pri tleh mi ne sede.
Sej nocem jest, sem jih nekaj dal cez in vem da tile ravni so prevec zatezeni stem ravnim naslonom za cel dan ribicije ali kaksnih ogledov kjer cel dan presedis je tak stol super.
Nevem 2 tedna nazaj v merkurju sem videl samo navadne bedne za 10 eur k s o zgledal bolj tko da se bodo vsak cajt podrl, bom sel se enkrat pogledat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.