Kje kupit rabljen avto?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.584
338
83
Kras
www.mtl.si
Sem mislil, da se ta drugi del nanaša na splošno na nategune, ne na določenega prodajalca.
Sem pa še vedno istega mnenja.
Še link dej do oglasa, da bo avto ja šel...
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.584
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik tonek pravi:
Kam pa pol po rabljen avto ? Lj? Prosim kak nasvet.
K prvemu lastniku bo najbolje. Sicer pa se ne zanašaj na statistiko. Tudi dobri prodajalci dobijo zanič avto in slabi dobrega (recimo
grin1.gif
).
Sicer pa, če boš kupoval avto samo v LJ, ne vem, če boš hitro našel kaj pametnega, sploh če iščeš kakšne manj množične zadeve.
Prejšnji teden sem recimo naredil 200 km v eno smer, a se je splačalo.
cool-1.gif

makomako

Pripravnik
29. jan 2012
37
1
8
Ve kdo, katera je tista stran, na kateri določiš tip avta, ki ga iščeš in te potem obvesti na mail takoj, ko se objavi oglas na avto.net.

Hvala

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
mtl,

verjetnost da dobiš pri nategunu dober avto je veliiikoooo manjša kot pri "resnemu" ampak možno je še vedno. pa če se ti na glavo vržeš;)

in lahko ti 100x pregledaš avto rešeč da je ta tipi top pa čez par km začne vse crkvat... boš rekel da je nemogoče?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.584
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mtl,
verjetnost da dobiš pri nategunu dober avto je veliiikoooo manjša kot pri "resnemu" ampak možno je še vedno. pa če se ti na glavo vržeš;)
in lahko ti 100x pregledaš avto rešeč da je ta tipi top pa čez par km začne vse crkvat... boš rekel da je nemogoče?
Popolnoma mogoče.
Vidim, da se nekako ne ujameva, pa ne vem ali zaradi mojega nepravilnega izražanja ali tvojega nepravilnega branja. Na glavo se mi ni treba metat, ker sem to isto tudi jaz že napisal:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
K prvemu lastniku bo najbolje. Sicer pa se ne zanašaj na statistiko. Tudi dobri prodajalci dobijo zanič avto in slabi dobrega (recimo
grin1.gif
).

Mislim pa, da sem ugotovil, kje je prišlo do nerazumevanja.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
lahko pa pri šargi kičotu kupiše lep opran avto pa ti bo delal še nadaljnih 1500000 km,,, pač odvisno do SREČE...
Ti si se osredotočil na prvi del stavka (v modrem), s katerim se strinjam, jaz sem se pa osredotočil na drugi del stavka (v rdečem). Ker še vedno menim, da to ni odvisno od sreče.
Direktna izkušnja: kupljen avto iz Italije pri preprodajalcu na slabem glasu z 90.000 km prevoženimi pred dobrimi dvemi leti. Zakaj? Zato, ker je bil avto ok, s tem da smo še par stvari iz sosednjega (preprodajalec je imel tri podobne na lagerju) prestavili na tega. Trenutno ima avto nekaj čez 200.000 km in ni bilo težav. Ampak s tem ima sreča točno 0. Ker avto zraven je bil v pravem ''preprodajalskem'' stanju.
In ja, dobiš dober avto pri takšnih preprodajalcih, ampak če se boš zanašal na srečo, je skoraj bolje it loto vplačat. Je verjetno več možnosti, da boš kaj dobil.
grims-1.gif

Bo sedaj ok
nahrung002.gif