Mejduš slabo omrežje v DaučlandiNe, to je napisal zaradi nas da smo dvakrat prebrali da si bomo MI zapomnili kaj je napisal!![]()
Mejduš slabo omrežje v DaučlandiNe, to je napisal zaradi nas da smo dvakrat prebrali da si bomo MI zapomnili kaj je napisal!![]()
Polnim iz omrežja.... 22h do 6hČak, sam to zdaj naštevate polnilnice. Sončna ne paše v to "infrastrukturo" ali polnite iz omrežja?
Daj napipi katera polnilnica in katera SE ... Lahko tudi na ZS.vsi stroški so vnaprej predvideni, tudi polnilnica seveda.
Moja dinamična polnilnica, ki zna delati s SE in je rodom iz EU (Španija), profi montirana in s supportom bojda resne firme in resnega proizvajalca, ker kitajc je jajc... me je prišla 1480€.
Rezultat - ne dela ne s SE, ne dinamično, support vsak zase pravi, da ni kriv in da je razlog pri nekom drugem (ni važno, pri kom, samo da pri njem ne). Imam torej obično statično polnilnico, polnjenje se regulira pa na avtu. V glavnem sem dobila polnilnico za 200€, kot jo drugi na aliexpressu kupujejo. Kljub temu strošek tega dobrega jurja vedno v debatah, kako smo cenovno EV vs ICE, vržem v avto (da se mi ne puntajo, da prirejam) in ne v predal lastne naivnosti in neumnosti.
sončna je bila 3 leta pred avtom. V osnovi za pokrivanje bajte. Naj še to prištejem? Ker najprej je bilo treba bajto postaviti, da sem lahko sončno gor dala in potem čez dobrih 10 let EV kupila...
120€Cist eno vprasanje pa prosim kaksen odkrit odgovor od lastnikov e vozil. Kolko € ste morali dodatno vloziti v domaco infrastrukturo da lahko doma "tankate". Ali ste ob nakupu vozila imeli nacrtovan vlozek?
Ko berem se mi zdi da so konkretne cifre. Hvala.
Saj zato so te nove tesline odprte za vsa ev vozila.V četrtek sem na dveh od tereh lokacij Tesla supercharger (ena nekih 10 PM, druga čez 20 + še dve drugi polnilnici zraven po nekih 5 PM) videl nalepke - sofinancirala D + EU.
Po moje pa ne. Začetno obdobje, ko polnilnice niso več polne zaradi konkurence bo verjetno podobno obdobju ko morajo zaradi subvencij bit odprte za vse, po dveh-treh letih pa se zadeva zafila in zapreš za druge in evo ti nas vernike happy-happy.Saj zato so te nove tesline odprte za vsa ev vozila.
Pomojem slaba poslovna odločitev