Kje dobiti pink BB

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Men je res vseen, a je model star 10 let al pa je najnovejši - če mi je telefon všeč in mi je lep, ga bom imela pa če se zgraža cel svet kako lahko to starudijo kupim. OK, smo razčistil? In tale 8310 mi je pač všeč, tisti totalno roza mi ne potegne (kot mi ne potegne viola BB pri Mobitelu)

Davidoff, ne ne vem.. predvidevam, da bi to izvedela naknadno ko bi ga že imela... Za kakšno storitev torej gre?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Si pri Mobitelu?

BB je prvotno namenjen za elektronsko pošto. Za začetek si lahko prebereš naslednji link Mobitel

Potem pa kar navali z vprašanji.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nisem pri Mobitelu, dolgo časa sem bila na Debitelu, pred dobrega pol leta sem prestopila na Simobil.

Hvala za link, sem si prebrala - koristne informacije... Samo da zdej ne vem spet nič - če naročim BB iz US ali pa UK, pa dam notri Simobil kartico, kaj potem naprej naredim... verjetno si s tistim linkom in napisanimi informacijami ne morem kej dost pomagat glede na to da sem na Simobilu, ne?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Preveriš, da telefon nima kakšnega posebnega brandinga kot so T-mobile, Vodafone itd. Če je aparat odklenjen na vsa omrežja potem simobilova kartica ni ovira. Vseeno boš morala na Simobilu vklopiti paket BlackBerry, ker do takrat ti veliko funkcij enostavno ne dela. Svetujem, da greš na spletno stran od Simobila in si pogledaš kakšni so pogoji. Sam se na Mobitelu.

Glej tukaj Škljoc

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja sem šla pogledat, 20€ me potem pride naročnina (imam paket EnaZame, 12€/mesec) za nadaljne informacije se bom pa tja obrnila in njim težila
grin1.gif
mi bojo verjetno že oni vse zrihtal, če ne bom kej vedela.

V glavnem, sem spet v dilemi
rolleyes-1.gif
- ker še vedno pač ne vem, od kok naprej naj gledam cene da bi dobila original BB in ne kakšen ponaredek, ker tega se pa res najbolj bojim. Imam že izbranih par BB-jev, vsi prodajalci so ocenjeni od 99.3% dalje, pa naj bi bili vsi BB-ji novi in neodprti. Cene pa ne presegajo 200$ - a je to normalno al ne? Ker meni se zdi malo. Mogoče je pa glede na to, da ni nek najnovejši model, cena zato nižja al kaj? ( Model 8310 )
Počutim se res kot v filmu Butec in butec z glavno vlogo...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ni ti lahko. lol

Cene so realne, ker je model že star + prištej še 33% vrednosti telefona za carino. Predvidevam po cenah v dolarjih.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Zgoraj sem ti že dal link do ebay uk.Boljših cen v evropi neboš našla. Lahko pa še označiš pri iskanju -> location: Europe.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahaha, ja sej verjamem da se eni zvirajo na stolu od smeha ko tole temo berejo... Pa naj se
grin1.gif

Okay, hvala badguy
wink-1.gif