Kje dobit Marshmallowse

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Moja sestra jih je kupila v Spar Celje v LJ jih pa ni našla v Sparovih centrih....mogoče se je kej spremenilo. Ti povem če jih bom kje zasledil
wink-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Prav super so, ker se zunaj zapečejo, znotraj pa postanejo fajn tekoči. So pa zelo sladki. Mmmmm. Jaz jedla tiste ameriškega porekla.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Ko sem bil na drugem koncu sveta smo z mulci pekli marshmallowse na ognju. To je blo zame nekej čisto novega. In sem si reku da bi to počel tudi doma. In grem danes v Spar, ampak nekako jih nisem našel. Pa me zanima, kje v tej naši mali podalpski deželici bi jih dobil?

Hofer jih ima obcasno, v redno prodajih pa jih najdes v Tusevih Cash&Carry centrih.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Smo se že enkrat doma pregovarjali... a to je dejansko tista penasta sladka zadeva, ki je v obliki takih kockic, vijačnic,...
Kakšnega okusa pa potem pride to, sladko zažgano?
evil.gif

Sicer imajo pa to po trgovinah v času miklavža se mi zdi, ko je itq polno cukra povsod... sicer pa sem videl tudi že v šparu (če bom kje srečal, bom slikal z mobitelom, pa prilepim
grin1.gif
)

lp
Peter

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Evo najdu sem jih. Izpraznil sem celo polico v E.Leclercu... Upam da opazijo da do naslednjic zalozijo. So pa beli in roza (jagodni kao). Tako da ne vem kakšni bojo roza zapečeni. Morem pa rečt, da je okus drugačen kot tisti, ki smo jih pekli v kanadi. Bomo vidli, mogoče bodo zapečeni ravno tako dobri.

Prinesem kakšno vrečo ali dve na pitnik, če bo imel kdo željo probat
smile-1.gif
.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Vedno sem se spraševal kaj za vraga to pečejo v filmih. No sedaj ko vem kaj je,
bom sigurno probal. (tudi če jih bom moral popečt na štedilniku)
smile-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Vedno sem se spraševal kaj za vraga to pečejo v filmih. No sedaj ko vem kaj je,
bom sigurno probal. (tudi če jih bom moral popečt na štedilniku)
smile-1.gif

Veš, kwa ! Ni ga tiča čez prašiča !

Pa brez cukra, prosim
smile-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
nism prebrav vsega.. tako da nevem če ste dobil odgovor..
Marshmallowsepa vem da jih dobiš v Müller-ju. mi smo enkrat probal sam niso glih nevem kaj dobriu.. men so srovi bolj všeč.. lp x5x