do sedaj sem imel nuvi 750 in stvar je laufala super. skoraj v malem prstu. izključno z nasveti alter-ja.
še predno sem se zavedel sem imel garmin 2595. zato o njem nisem in še zmerom ne vem nič.
problemi in težave so sledeče.
win xp sp3 - prenosni pc
mi zazna novo napravo, vendar se gonilniki ne instalirajo do koncam - na koncu me obvesti o neuspehu.
slika na garminu taka, ki prikazuje povezavo pc in garmin
včasih mi je omenjal eno nastavljanje gostitelja v garminu(?)
win 7 32 - domači pc
mi je našel napravo in instaliral nekaj (?). sedaj napravo vidim v raziskovalcu kot samostojno, ne pod moj racunalnik. ni blema!
vendar ga MapSource 6.16.3 ne vidi.
rad bi (alter, prosim, daj da bo tko!) delal, kot sem navajen (sic):
v mapsourec-ju izdelal poti, poi (radarje!), zbiral tracke, pošiljal zemljevide na garmina 2595 in 750 - tako za win xp kot za win 7.
še predno sem se zavedel sem imel garmin 2595. zato o njem nisem in še zmerom ne vem nič.
problemi in težave so sledeče.
win xp sp3 - prenosni pc
mi zazna novo napravo, vendar se gonilniki ne instalirajo do koncam - na koncu me obvesti o neuspehu.
slika na garminu taka, ki prikazuje povezavo pc in garmin
včasih mi je omenjal eno nastavljanje gostitelja v garminu(?)
win 7 32 - domači pc
mi je našel napravo in instaliral nekaj (?). sedaj napravo vidim v raziskovalcu kot samostojno, ne pod moj racunalnik. ni blema!
vendar ga MapSource 6.16.3 ne vidi.
rad bi (alter, prosim, daj da bo tko!) delal, kot sem navajen (sic):
v mapsourec-ju izdelal poti, poi (radarje!), zbiral tracke, pošiljal zemljevide na garmina 2595 in 750 - tako za win xp kot za win 7.