Fort Walton Beach, Florida
Sigurno najlepši kraj katerega sem videl. (in videl sem jih res res dosti)
Sigurno najlepši kraj katerega sem videl. (in videl sem jih res res dosti)
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Tudi meni bi bila odlična destinacija za živet dalmacija (otok Korčula). Je pa res, da še na drugih celinah nisem bil...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No jaz sem tudi za Tajsko. Če boste na račun Tajske priredili kakšno srečanje in debato se kar sam povabim zraven
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Ajde, datume na mizo.
15.7.2011?
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Da se malo vrnemo nazaj na temo... Ker je vprašanje "Kje bi živeli", me zanima, ali je sploh možno npr. kupit nepremičnino v tujini (predvsem me zanima Hrvaška)? Kako je z dokumenti? Ali lahko živiš na Hrvaškem npr.: v kakšnem stanovanju? Kako je z zdravstvenim zavarovanjem in podobno?
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Ekola, da slišim vaše ideje.
Razmišljajte v smeri:
- bližina morja
- simpatične temperature skozi celo leto
- ceneje kot v SLO
- dober internet
- kul narava in ljudje
- ne preveč bogu za hrbtom
Se kdo vidi v tem? Ja? O katerih deželah ste razmišljali?
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik Realman pravi:
Obstaja samo ena bistvena težava življenaj na tajskem. Rabiš vizo, poleg tega moraš menjat državo. Saj to se da dokaj poceni z nizkocenovniki, vendar je vse povezano z stroški. Poleg tega zelo težko se dobi viza za recimo 6 mesecev.
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
ksz, kaj vas tako vlece na tajsko? So to spolni odnosi z domacinkami? Ali nihce ne bi pogresal druscine iz slo? Izseljence pogosto daje domotozje. Lp!
Citat:
Uporabnik Realman pravi:
A si prepričan, da se tako spoznaš???? Jaz zadevo dokaj dobro poznam v aziji,verjemi da vize za daljše obdobje ne dobiš. Obstajata pa 2 razliki, če bi rad dol delal imaš kakšen deficitni poklic ki rabijo potem ni problema. Druga možnost, tisti tvoji expati pa živijo dol tako, ker so vložili kakšnih 100k € v različne stvari, predvsem nepremičnine katere še vedno niso pisane na njih. Če pa misliš, da boš dobil vizo za 10let kar tako, da boš rekel da bi pač ti dol živel, ker so tajke tako luštne pa poceni se pa motiš zelo.