Kje bi dobil prednja sedeža za Renault 12 l.1969

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Pozdravljeni!

Se bližam koncu restavriranja oldtimerja, in mi manjkajo prednji sedeži. Glede na to da je redek priemrek tak avto pri nas, bi se kje dalo dobiti take dele?

Če kod pozna bom zelo hvaležen.

lp

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Sem že eno uro na netu, pa nisem nič našel
frown-1.gif

Na pooblaščenih servisih nimajo. Niti na starih mi ni našel teh delov. Od 1980 naprej imajo samo
frown-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Sem že eno uro na netu, pa nisem nič našel
frown-1.gif
Kak si smešen, misliš da boš kar danes na jutri dobil tako redko zadevo? Boš moral verjetno kar več tednov redno spremljati ebay, da boš naletel na te sedeže. Pravzaprav bi o tem lahko razmišljal že ves čas poteka obnove.

Pa kaj si totalno brez sedežev, ali so "samo" uničeni?

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Sam dobit to sem za male pare je problem, ker za ene sedeže ne bi dajal ravno 1000 Eur, se razume...

Ali kdo slučajno ve informacijo: Ali bi pasali sedeži od Renult 4? (Katra? Ker podnožje so 4 vijaki?)

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Ali kdo slučajno ve informacijo: Ali bi pasali sedeži od Renult 4? (Katra? Ker podnožje so 4 vijaki?)
Hm, a to restavratorstvo?
confused-1.gif

Pa brez zamere, če serjem po temi.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Prvo vse čestitke za obnovo avtomobila, želim ti pa tudi uspešen zaključek "projekta"
zmaga.gif

Sedaj sedežev sploh nimaš? Da bi jih dal recimo obnovit...

Pri starodobnikih je treba potrpežljivo čakati.
Poglej si kakšne spletne strani zvez starodobnikov pri nas in čez mejo, kjer so tudi mali oglasi in pa kakšne renault klube, morda se ti nasmehne sreča.

Nazadnje urejeno:

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Na prvi pogled zgledajo res enaki kot v TL-ki, ki ni imela vzglavnikov. Mogoče se pa splača preveriti, da niso enakih v katrce vgrajevali.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Na prvi pogled zgledajo res enaki kot v TL-ki, ki ni imela vzglavnikov. Mogoče se pa splača preveriti, da niso enakih v katrce vgrajevali.

Ja ta moja je imela Ambasador varianto, z naslonom za roko in vzglavnikom. sedeže je nekdo zaplenil po pol leta skaldiščenja.

Iščem...

Našel sem en oglas v Srbiji. Ali je kdo tle z foruma, ki je na poti Lj Srbija? Pa mi jih spotoma pripelje?
Doli je tega kar nekaj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Našel si sedeže? Zihr na forumu kakšen hodi v Srbijo. Če si zihr da jih boš vzel, odpri novo temo. Bom pa še jaz vprašal kolega ka je Romun, pa če si se zmenu za zice iz Srbije pa hitr povej. Bomo že nekak

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Našel si sedeže? Zihr na forumu kakšen hodi v Srbijo. Če si zihr da jih boš vzel, odpri novo temo. Bom pa še jaz vprašal kolega ka je Romun, pa če si se zmenu za zice iz Srbije pa hitr povej. Bomo že nekak

Nič bat, samo za posredovanje pade kak €
wink-1.gif