Ce pogledas kaj se dogaja okoli tebe, kam pes taco moli, potem ti je jasno kako se bo odvijalo. Tako da ne ti meni, da scijem po drugih, ker tocno to + zanicevanja s verniki, pacienti, eko teroristi etc... ste poceli vi, ki mislite, da ste najpametnejsi pa face pa ne vem kaj vam po glavi roji. Odkar sem preklopil na EV in videl kako to dela sem iz navdusenja in iz uvida, kaksna politika se uvaja zacel pisat, da kmalu bo prisel dan, ko boste pozabil na te fakin smrdlivce in zacel furat EV. Kar se je tu s strani enih (beri vas wannabe fakerjev) izkazalo kot ne vem kak zlocin. Kdaj sem vas zalil ipd iz prve (edino kot odgovor na vasa zaljenja)? Sam in ostali EV-jasi smo v teh (EV ?!?) temah oznaceni kot verniki etc... ce si pozabljiv, preberi za nazaj (sam ne potrebujem, mi spomin se dela). In kar se mojega dosega tice - se enkrat povem: ja decki, fural boste EV, brez pardona, sam cas je vprasanje. Vem, da je to nekaj, na kar zelis, da vas neham spominjat, kr vam ni vsec, ker ste bli prevec pametni pa arogantni svoje case.. In v vasi (tvoji) maniri zaljenja, diskreditacije je to zdaj postal argument, kako je to moj doseg etc... skratka spet neka bedna diskreditacija na tvoj nacin

Saj te razumem, treba je s takimi, da sam kao ostanes kredibilen ne? Prozorno, da se skozi scije.
Skratka, ce potegnemo crto: pametovanje in norcevanje iz EV in njenih zanesenjekov s strani vas ICE ueber fahrerjev je obrodilo to, da sedaj tudi ze vozite EV in poznate zadevo, nemalokrat bolje kot oni, ki jih dejansko imajo? Nice. Ne govorim na pamet, podobno si mi za RAV 4 pred leti zelel pametovat, a se je takoj vidlo, da ne ves kaj pises. Sva hitro koncala. Podobno je zdaj tu, pred leti se norceval, zaniceval, zdaj bi pa ucil pa pametoval? Res kekec, namest da pametujes (hvala bogu na forumu vse ostane, pa si lahko vsak nardi svoje mnenje) se mal ustav, znizaj ego in ne pametuj tolko. Prevzgojil nobenga ne bos, iz sebe pa uspesno delas idiota. Z drugimi besedamo: cas te je povozil, nisi top-dog (dvomim, ce si kdaj bil kje drugje kot v svoji glavi). Manj uzigana, zaljenja, pametovanja pa vec normalne komunikacije pa bo. In preden mi to enako vrzes nazaj razumi tole: jaz to pocnem kot odgovor. Torej, ce ti meni pametujes etc... bom to isto nazaj, ponavadi kar dvojno. Nimam cisto nic proti tebi (te ne poznam) samo pokroviteljski pa noben ne bo.
P.S. - Glede prisile: svet se spreminja. In tocno ta sprememba je potrebna, ja, sam verjamem v to (vernik ne). Ne maram smoga in ostalih izpuhov. Dokler imas se cas, se prosim zapri v garazo pa nazigaj po gasu. Zakaj bi moral drugi trpet?