Kitajski "napad"

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.801
9.879
113
no, dej...

kaj ima FSD veze s tem, na kaj avto gre. Ko bo imel VAG to, boš pa sajkeka udaril in bo najboljša reč po namazenem kruhu. Kot drugo, kaj ima vožnja z avtom veze z debelostjo in virtualnim bilokaj. Razlika v porabi energije, a sam volan obračaš je zanemarljiva, tudi če nimaš serva. Peš pejd, če želiš, da bo kaj razlike. Cesta je tudi ista in obakrat RL.

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Da se ne boš vžigala po nepotrebnem.
Nima povezave samo s Teslo in FSDjem in to ni bil direktna kritika teh dvhe, ampak sem se spomnil na risanko, ko so ljudje živeli virtualno, dejansko so pa bili debeluhi na posteljah, kjer so jih pitali skozi cevke.
To mi je pa prišlo na misel, ko je Sajkek tak fajn napiso, kako je žena morala z ICE meco zbežati iz križišča. Torej, da nas vsa ta tehnologijo očitno poneumlja in pelje v tisto finalno stanje zgoraj.
Pa še enkrat, da se ne boš spet vžgala: vsa tehnologija, tudi od VAGa. Upam, da ti bo to pomagalo, da se ti srčni utrip zmanjša. :fredi:

BTW: si že sprejela odločitev, če je FSD zate vreden tistih 100 EUR mesečno?

Vidim pa, da si že kar lepo v Tesla taboru, kak te take zadeve fajn podkurijo. :cheer:

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.801
9.879
113
Bom, ja... Jaz sem ze takoj narocila, ko se je dalo.

Meni je super. In ce bo 200€, da lahko tudi zaspim zraven, pa se boljs. Zdaj ga je treba pa se malo popravljati, pa ce preveč na glas pojem, misli da zeham in tečnari.

• Ljubezen
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Poanta je bila da EV drug svet. Očitno boljši za fijakat. Ne zdaj dlake iskat.
Sem razumel poanto že od začetka. Ampak ta poanta se lahko tudi drugače pove, čisto normalno.
Je pa očitno, da si jo že indoktriniral, pa glasna je tui tak ko ti. Vsaj tisto moj najboljši avto je deloval kot stara šara nakazuje na to.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.801
9.879
113
P.s. jaz nisem v nobenem taboru. Ti pa si in si ravno tako dosadan, kot oni drugi. MO je enak in res zalosten, ko se spomni, da gre za banalnost, kot je avto.

P.p.s.
Pusti ti FSD do srede novembra stat. Malo potrpljenja imej, vsi ste neucakani kot otroc. Takrat bos prisel na svoj racun in zvedel za vse, kar mu fali, pa se malo se bo gor naložilo. Sam jaz spet nisem pravi naslov. Res vzamem, uporabljam in izkoristim vsako asistenco, ki za avtom pride. Pa ne ker ne bi sama zmogla, ampak zato, da mi ni treba.

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Kar se tiče asistenc, se strinjam. Jaz jih tudi uporabljam. Z rokami na volanu, ker vem, kaj se zgodi v mejnih primerih.
A ti voziš z rokami na volanu ali brez?

Kar se pa tiče dosadnosti in tvojega tabora in mojega MO. Malo poglej, kako si planila po meni, ko sem zapisal FSD in Tesla (pa nisem mislil samo na to, pač se je pisalo o tem) in se vprašaj, kje si ti glede vseh teh treh zadev :). Sicer si daleč od nivoja darjan in sajkek, ampak razlika od pred Teslo in po Tesli je pa občutna. :fredi:

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.801
9.879
113
Kar se tiče asistenc, se strinjam. Jaz jih tudi uporabljam. Z rokami na volanu, ker vem, kaj se zgodi v mejnih primerih.
A ti voziš z rokami na volanu ali brez?

Odvisno od avta in od njegovih asistenc in njih zmogljivosti. Pri enih imam, pri drugih ni potrebe, da roke drzim gor, so lahko v narocju v neposredni blizini. Klinc, dostrikrat sem tako vozila vse avte, ce so le servo imeli, sem s palcem gor na volanu tisto malo popravila. Pri enih moram sama skos pedale stiskat, enkrat gas, drugic bremzo, klinc pri enih celo tretjega. Pri enih pa nikdar, ampak lahko noga blizje bremzi, pri drugih pa blize gasa. Pri enih lahko sms v miru preberem, pri enih tezi takoj. Pri enih lahko normalno sredi mesta in guzve drzim kokakolco v desnici, pri enih je desnica zaposlena s prestavno rocico.

Zdaj ce bi bila sposobna samo enega filma, potem bi morala znati najbrz tistega, kjer je samoprispevka k voznji najvec. In bi v avtomatiku bila pripravljena na prestavljanje, pri speljevanju v klanec iskala ročno in za nekom na peš drzala varnostno razdaljo ter drzala sama hitrost, da cagar na stevcu tudi trzne ne... Npr... Zato ker po tvoje, ko enkrat tega ne uporabljas in ne rabis vec, to avtomatsko pomeni, da ne znas vec.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.266
1.437
113
Ja, predvsem pa jih je veliko takih, ki so bili prej nikoli in je bila le ICE špura in so to glasno oznanjali, sedaj so samo ploščo zamenjali za EV špuro. In so še bolj glasni.

A ni to normalno? Odprli so oci in sprevideli kaj je bolje. Ampak ne, to so verniki etc... Ce te moti to, da ne pihajo v isti rog s tabo je to tvoj problem. Najbolje, da zapustis te teme in drgnes samo tam, kjer imas somisljenike (ICE etc.). Ker prevzgojil ne bos nobenega, ravno tako pa je tud ze dosadno n-tic poslusati kaj mislis in zakaj. Vemo, pa se vedno je EV zakon. In kot sem par let nazaj pisal, vsi jih bomo vozil, zacensi s kretenom Dacotalom pa do tebe naprej ... Sam da pravi modeli za vas pridejo. Pa ni to nobeno zezanje etc ampak tako je.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.266
1.437
113
Tako je napelano, ne mores dosti kontra. Se te stare gare od "premij" polahko pospravjo s cest pa je game over za vecino tukajsnjih ICE-jasev, bojo v momentu skonvertani v EV-jase pa se happy bojo, ti sment. Ker z mopedom se ne bojo vozili naokoli, pesacli pa tud ne. Kar naenkrat bo EV top pa sprejemljiv. Get it? Noben faktor niste...