Dvomim, da so cenejši.Ma kaj si ti zdaj kar nekaj napletel?
Francija, Nemčija, Španija imajo hitre vlake na linijah, ki bi jih sicer pokrili notranji leti in center - center mesta je vlak kar precej hitrejši in cenejši. Pika.
OK sam da ste srečni v svojih avtočkih.
Mislim da so vlaki v Sloveniji precej hitrejši kot v naštetih državah. Če bi pri nas vozili z 300 km/h bi sigurno hitro končali v sosednjih državah. Potem bi pa iskali kje se naše garniture nahajajo. Za našo velikost države so trenutne hitrosti čisto dovolj.Ma kaj si ti zdaj kar nekaj napletel?
Francija, Nemčija, Španija imajo hitre vlake na linijah, ki bi jih sicer pokrili notranji leti in center - center mesta je vlak kar precej hitrejši in cenejši. Pika.
Smotan zaradi zunanjih temperatur. Mednarodni promet je plačljiv.Ne vem ali poizkušaš bit duhovit, ali sarkastičen ali si samo smotan?
BTW: imamo tri mednarodna letališča, pa še nekaj manjših.
Meni se na šuko čez noč polni. Kako kavo zjutraj spijem, 50 pa ziher ne. Pa kak kozared vina ali viskija zvečer. Jeba.Pa kaka polnilnica v hotelu zna biti tudi cenejša kot SC.Ja najceneje je na navadni šuko vtičnici, ampak potem bom moral popiti 50 kav, ne samo eno. Druga alternativa pa je kaj?
Pa si vnesel podatke avta v njega?ABRP se s tabo ne strinja, v nobeni točki. Verjamem pa, da imaš ti drugačno izkušnjo (izkušnje).. Nisem pa prepričan, da mi potem to kaj pomaga, ker očitno potem to planiranje poti ne deluje ravno najbolje..
Ja če čas polnienja ni pomemben, potem se da zelo poceni. Če pa bi rad čim hitreje napolnil, potem te superchargerji, ionity in nevemekajševse lahko dobro olupijo.Meni se na šuko čez noč polni. Kako kavo zjutraj spijem, 50 pa ziher ne. Pa kak kozared vina ali viskija zvečer. Jeba.Pa kaka polnilnica v hotelu zna biti tudi cenejša kot SC.
Pa saj imas Gradec na cetrt poti do Brnika, verjetno je se zagreb bližje, tudi dunaj ni bistveno dlje..Preden pridem iz MB do Brnika, sem z avtom že v Karlovcu, da parkiram in naredim chech in sem že pri Bosiljevu. Da ne naštevam dalje... avioni in dopustivanje v daljnih deželah so druga zgodba. Mogoče pride v poštev v penziji.