Kim Jong Il mrtev

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Abraham, kaj je bilo lepo, to da se ni delalo? Saj zato se še sedaj izplačuje! Saj ne rečem da je bilo vse slabo, nasprotno kar veliko dobrega, toda vsi vemo kje smo bili v gospodarstvu kot umsko!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
V bistvu res. Lahko komentiraš iz današnjega zornega kota, ne moreš pa komentirati stvari glede na dejansko stanje, ker te ni bilo zrave in veš samo stvari, ki so ti jih povedali - si jih prebral - slišal - videl v dokumentarcih, ki so ravno tako temeljili na "dejstvih", ki jih je nekdo zabeležil v pisni obliki. Kako so se včasih zapisovala dejstva, je pa verjetno vsakomur jasno. Tudi komiji so pri nas pisali svojo resnico, belčki pa tudi. Resnica je, kot vedno, nekje vmes.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Abraham, kaj je bilo lepo, to da se ni delalo? Saj zato se še sedaj izplačuje! Saj ne rečem da je bilo vse slabo, nasprotno kar veliko dobrega, toda vsi vemo kje smo bili v gospodarstvu kot umsko!
Kaj pa se še danes plačuje od Juge? Ti raje poglej, koliko pufa smo si v dvajsetih letih nagrebli. Boš rekel "saj se je naredilo tudi". Seveda se je - na pufih. Vse ostalo, kar je bilo dobrega iz Juge, so pokradli novodobni "demokrati", ne komiji.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ja saj sem dal demokrati v narekovaje. Sem štej še Janšo, Bavčarja in ostale prefarbane komuniste.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dejta vidva s Kavsijem nehat bit brihtna, ker pod Titom nista niti sekunde živela.
crazy1.gif

Kaj so ti doma natvezili, je druga zgodba - oz. zgodba z druge roke. Tu pa vemo, kako gre - slabe stvari se eksponencialno večajo, dobre pa na isti način manjšajo.
Ajd za gajbo a upaš ? Če ti ni do gajbe povej stavo ! Če izziva ne sprejmeš si luzer !!!!!!!!!!!!!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dejta vidva s Kavsijem nehat bit brihtna, ker pod Titom nista niti sekunde živela.
crazy1.gif

Kaj so ti doma natvezili, je druga zgodba - oz. zgodba z druge roke. Tu pa vemo, kako gre - slabe stvari se eksponencialno večajo, dobre pa na isti način manjšajo.
Ajd za gajbo a upaš ? Če ti ni do gajbe povej stavo ! Če izziva ne sprejmeš si luzer !!!!!!!!!!!!!
In kaj bi ti rad stavil? Gajba nikakor ni problem, ti samo povej predmet stave, da vidim, če nisi luzer ti (sto klicajev
rolleyes-1.gif
).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Se strinjam. Potem o nobenem preteklem zgodovinskem obdobju ne smemo komentirati, razen hvaliti sevedam ker ga kao nismo dovolj dobro doživeli.
13.gif

Zakaj pa potem tako radi komentirajo inkvizicijo?
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
No ja, kakor kdo.
Jaz sem bil maja, ko je Joža škripnu, dober teden gušter v JLA v Črni gori. Ko smo zvedeli (mislim, da je bilo to na ručku ali večeri
tongue-1.gif
), sem si mislil BMK, samo da nas ne bodo poslali na fronto. In nas niso. So pa kmal potem šipci dobili svojo prvo vzgojno (ki jim, resnici na ljubo, dolgoročno ni prav nič zalegla).
Ja, že takrat sem bil brihten.
cool-1.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
In na koncu se zgražajo nad takim obnašanjem naroda ravno kristjani. Ravno tako kot vi kristjani (in drugi verniki) verjamete v neko božanstvo, ki je MIT, oni tudi verjamejo v en mit, božanstvo you name it (ki dejansko obstaja).

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Zanimivo, da vi "racionalisti" zagovarjate take take ekscentrike. Me zanima, ce bi ti bil še tako simpatičen, če bi moral živet tam.

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Nobenega ne zagovarjam. Kje sem napisal to? Ne mene mešat v neke racionaliste (karkoli že misliš s tem), Verjemi nisem ne "ta levi" ne "ta desni",

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Mene glede tipa ne zanima, kakšne mite širijo o njem v njegovem kultu osebnosti, me pa ne navdušuje to, kar je naredil iz svojih državljanov. A zdaj tudi tega ne smem več izražati, ali kako?
13.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Ne ne. Seveda da te ne navdušuje. Noben normalen ne more bit navdušen nad tem kako ta narod trpi, med tem ko se par KM nižje skoraj dobesedno cedita med in mleko. Pa so takorekoč bratje in sestre S in J
Sva se narobe razumela.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Torej sprejmeš dejstvo da si dolžen gajbo pira? 3. maja 77 sem v Držgošah mahal našemu Jožu z zastavico, pušlc pa mu je dala k Anči Prevc, sestra poslanca Prevca.
Vojska ;bolgarska meja leta88-89