Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Itak ja. Glej raje resne teste avtov kot humoristicno oddajo.
Jaz sem siguren da ko bi se iz svojega 10 let starega vsedel v bovo kio bi se pocutil kot v vesoljski ladji. Vidim pa po komentarjih da vec ali manj vsi neke porscheje vozite ocitno. Pardon pagani zonde, ki so jo v topgearu dobro ocenili
no no, 10 let sicer je preskok...ampak spet ne tak za dol past. , sploh ce vozis nemca...je tale kia ravno zdaj potegnila njihove 10let stare ideje. od dizajna do tehnike. Tako da bi ti bilo domače.
Recimo lep primer je pred dnevi predstavljen novi Tuareg. Mikrodizajn pustimo, ampak user experience, tehnika, ambient itd. Je pa to to v 2018. Pa potem primerjamo z novim ne vem s santa-fejem. al nekaj korejskega v tem rangu ki pride ven danes ali jutri.
Že že samo splača pa se vseeno vzet Santafeja! Saj veš, vse se splača samo da se manj plača! Saj pa smo v Sloveniji, v deželi kjer vsi iščejo/mo mehke hruške nego???
splača se vzet 20 let stari amortiziran avto, ki ni preveč gnil....tako iz ekonomskega tako iz ekološkega vidika. Vsa ostala debata je brezpredmetna glede na prejšnje vidike.
Še da ne bom čisto off: videl v živo (od zunaj) Kio že nekajkrat in pritegne pogled, no vsaj mene, ki me avtomobili zanimajo. Nikakor se pa nisem mogel znebiti občutka, da ta dizajn ni ''večen'' in bo čez eno leto, ko ne bo več ''hot news'' nekako sivina ali še manj.
Hja kar se tiče performansa mora i30n skoraj bolj trgat saj ima cca. 30 konjev več, nebi se pa čudi če bi se kdo spomnil it delat primerjavo s šibkejšo 227 konjsko verzijo GTI-ja... sicer pa i30n še nisem videl v živo, bi ga bilo zanimivo pogledat in sesti not...
The Stinger is fantastic to look at and even better to drive, with a chassis that rivals or bests most German sports sedans.
At $50,000 fully-specced, it significantly undercuts the Germans on price while delivering a full-fat driving experience.
The only major question you have to ask yourself is whether you're willing to drive a Kia. If you can get over that, there's no other real reason not to get a Stinger.
Zadevo se je v tej temi primerjalo z Arteonom in kako Arteonov tud ni na cesti. Stingerja sem na cesti videl 1x pa še to na Hrvaškem, Arteonov je kot listja in trave.
Sigurno se motiš in si zaslepljen od Nemških znamk. Najbrž jih je ogromno ampak podzavest je kur*ba in jih ignoriraš. Če bi bila gori prava značka bi jih takoj bilo polno
Pocakaj 10min ti bodo postregli z statistikami v smislu da se presneto motis in da se pac vozis po lokacijah kjer jih ni, kvazi slucaj
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.