Kia Sportage 1.6 gdi vs. 2.0

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz se vozim dobrih 6km v eno smer z beciklom če ni dež in preveč mrzlo. Verjemi da me precej čudno gledajo, še najbolj zgoraj navedeni primeri
smirk-1.gif

Lepo, vendar zakaj te motimo taki, ki razdalje "500m" premagujemo z avtom? Kaj smo ti hudega storili? Te zaradi naše neracionalnosti boli glava? Če te, bom še jaz začel kolesariti..

kje sem napisal da me to moti? delni odgovor si že dobil, ostalo kar pa je na teh osebkih zanimivo pa je da so zaradi 500m na dan zakreditirani do gurgla, kar pomeni da jih moram poslušat kako je pahor kriv za njihovo bedo, kako je vse drago, kako je bencin drag, kako je zavarovanje drago, odpirajo teme po forumih da jim je za gume zmanjkalo,... to jamranje ki ga moram poslušat pa mi res gre na živce ja
smirk-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
No iz moje strani tega jambranja ni. Se pa opravičujem, ker sem jokcal na začetku, ker nismo kupili 1.6. Tako da ne posplošuj.
wink-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Evo danes spet 4je v avtu in vukojebine (orng hribi). Premagovali brez težav, gombos, kako je z 1.6 ob polnem avtu?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Vse je relativno. Za nekoga, ki je navajn na 3.0 je vožnja z 2.0 čista jeba. Za nekoga, ki je prej vozil yugota je pa 1.6 čista poezija.

Nazadnje urejeno:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Poglej, noben ti ne bo znal točno povedati kakšna je razlika. Če te to res toliko mori in ti je žal da nimaš 1.6, pojdi v en salon in se naroči na testno vožnjo pa bo vse takoj jasno. Iz izkušenj drugih boš bolj malo izvedel ker ima vsak svoje standarde.

gombos

Zelenc'
25. feb 2011
25
0
1
Tako, zdaj imam že bolj realno sliko.Prejšnjih 600 km sem vozil zelo različno (mesto, avtocesta, v hrib, sam, 4 odrasli, 2 odrasla in 2 otroka, občasno prižgana klima) in je bila potrošnja 7.8 l/100km.Mislim, da bo tu nekje povprečje.
Glede zmogljivosti; odvisno je s čim primerjaš.Prej sem vozil Nissan Primero 1.8 (116 KM) in sem bil zadovoljen.Zdaj 1.6 (135 KM) in sem še bolj zadovoljen.Star sem 42 let (večinoma se vozimo 2 odrasla+2 otroka (15 in 11)) in nisem ravno neki divjak (prehitevam le ko je potrebno), hitra vožnja pa v naši (parazitski/beri pretirane kazni) državi itak nima smisla.Za to kar jaz rabim je več kot dovolj, kdo pa ima raje več pa naj kar izvoli (res pa je, da potem pri Triglavu zavarovanje COMFORT ne pride le 750€ kot sem plačal sam).

Lep pozdrav vsem (tudi tistim provokatorjem in vseznalcem (vsaka čast izjemam kot je npr. Klemen), ki bodo morali verjetno še malo odrasti (ni se mi dalo z njimi prerekati).S tem se umikam z aktivnega sodelovanja na tem forumu.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A misliš, da nas res tolk zanima poraba korejca?
smile-1.gif
Lepo se imej, dvomim, da te bo kdo pogrešal.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
smile-1.gif

Prej kot od katerekoli novodobne Lancie.
grims-1.gif

Podpis! Tukaj je tema o KOREJCU, ti Simon pa v vsako temo prvlečeš to fuc.king lančo in roverja (ja, vsi na forumu vejo, da je to tvoj ex-avto, le kako ne bi
rolleyes-1.gif
). Skratka, nekoristni sralci odganjate koristne informacije, ki nam jih je posredoval npr. Gombos. Forum gre nekam ravno zaradi takih, kot si ti.. Pa lep večer.

B81

22. jul 2007
37.697
10.963
113
Citat:
smile-1.gif
Lepo se imej, dvomim, da te bo kdo pogrešal.

Zakaj pa ne? Marsikdo se odloči za korejca, vsekakor jih je vsaj 100 krat več kot tistih, ki se odločijo za lančo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
mali pa ti vidiš kdo je privlekel lančo v to temo? če moja optika štima, potem je to sam herr moderator
stupid-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
V tem primeru ja, drgač se pa ne rabiš glupga delat..četudi je tvoj kolega, moteče je. Tukaj je govora o Korejcu, tako da zaključimo stem.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
smile-1.gif

Prej kot od katerekoli novodobne Lancie.
grims-1.gif

Podpis! Tukaj je tema o KOREJCU, ti Simon pa v vsako temo prvlečeš to fuc.king lančo in roverja (ja, vsi na forumu vejo, da je to tvoj ex-avto, le kako ne bi
rolleyes-1.gif
). Skratka, nekoristni sralci odganjate koristne informacije, ki nam jih je posredoval npr. Gombos. Forum gre nekam ravno zaradi takih, kot si ti.. Pa lep večer.

Ti, ejga, mulc malo se nazaj drži in premisli kaj napišeš. Prvič, kje sem omenil zgornji dve znamki?? Kdaj sem jo v tem topicu omenli??
uf-1.gif

Če imaš pa kompleks, ti pa ne morm pomagat
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Mah, korejc, taljan, vse isti šmorn. Ko boste imeli nemca se spet oglasite in navajajte porabe in pišite teste. Za te znamke pa lahko napišete članek za v Kralja ulice
smile-1.gif
.