Kia Pro_ceed

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nagradno vprašanje;

Kako lahko gre ceed čez 200 po avtocesti?

T2, T3?
confused-1.gif

Ne, na prikolici bawarca.
hysterical-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Lahko in to čist komot. Ceed 2.0 dohc v Nemčiji.

Pr nas ne smeš več kot 130.
smile-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Glede na to, da ma 1,4 končno skor 190, najbrž to ne bo problem?

Pa še komentar na tvojo prikolico in bavarca:

Se mi zdi čist verjetno in možno. Samo šoferju bawarca se da pripisat, da bi ga s prikolco žgal preko 200.
evil.gif

Pa še resnična zgodbica: Par dni nazaj je mimo mene padel en z 200+ z dvemi bicikli na strehi. Bemfl, jasno. Pa kaj je z vami ljudje božji? V čem je fora?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Fantek gre po cesti in ustavi se avto.
"Prisedi in dam ti bombonček"
"Ne hvala!" je pameten dečko.
Takoj zatem se spet avto zaustavi ob njem:
"Prisedi in dam ti 5€ in bombonček"
"Ne hvala!" Je pameten dečko.
Kmalu mu pot zapere spet ta avto:
"Prisedi in dam ti 10€ in celo vrečo bombonov!"

Dečko se obrne k vozniku; "Poslušaj Ata; kupil si KIO, zdaj pa živi z njo!"

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Par dni nazaj mi je lokalni muljo z proceedom pritisnil na gas ko sem se ga spravil prehitevat (pred tem je vozil 60 na 90 omejitve). Še dobro da moj črni nemški stroj potegne tako kot se zagre, zatorej me ni preveč ogrozil. Pa mislim, kaj je z njim bedakom.
bonk.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Par dni nazaj mi je lokalni muljo z proceedom pritisnil na gas ko sem se ga spravil prehitevat (pred tem je vozil 60 na 90 omejitve). Še dobro da moj črni nemški stroj potegne tako kot se zagre, zatorej me ni preveč ogrozil. Pa mislim, kaj je z njim bedakom.
bonk.gif
Jeb.at ga. Sej sem že ene tri strani nazaj napisal, da vedno več ''hondašev'' po Kiah posega. Prava čifo kola....

..... pa da ne pozabimo še, da so varnejša od E60 ali kaj je že tisti kup pleha. Tele kratice od Nokij me čisto zmešajo.
grin1.gif

Aja, pa da smo on topic: svojega denarja je vsekakor vredna...
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
bonk.gif

Vidim ga, kak je bledo gledal ko si mu zmanjkal izpred nosa
evil.gif

Sigurno ti je pol blendal zadaj, ali podobno,...

Sicer ni bil KIAš, bil pa je iz Jugovshodnih držav; isto se ga spravim prehitevat, vbistvu sem ga dohajal na ravnini,
mogoče ene 10km hitrejši kot on, pa takole smooth mimo, model pa bil pripravljen pa napolno kao gas,... Zahodim da
mulo požere vse moje izpušne kurilca, pol pa da kao desni blinker, v smislu kako je itak zavijal... Škoda da je tam bila
samo busna sredi ničesar, sicer bi mu še "vrjel"....

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
bonk.gif

Vidim ga, kak je bledo gledal ko si mu zmanjkal izpred nosa
evil.gif

Sigurno ti je pol blendal zadaj, ali podobno,...
Na Kia forum pejd pogledat, ziher je tam jokal, kaki norci so vozniki švabskih vozil.
grims-1.gif
On je pa raje pametno (beri pussy style) popustil.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
hehe... napaka

Ne da bi bili, ampak ker niste.
evil.gif

Ne vem sicer kako je pr vas, ampak kmetje majo pr nas golfe.
hysterical-1.gif

Mi, radnička klasa ki delamo za subvencije in raznorazne socialne podpore za raznorazne parazite, se mormo pa obnašat racionalno pa kupujemo korejce, eventuelno se pa kdaj stegnemo do kakega japonca. Pa kakšn opel, fiat al pa renault še pade...

Tko ti je to. Ne mormo vsi za deset jurjev vreden avto plačat 20.
smile-1.gif
))

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.