Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nagradno vprašanje;
Kako lahko gre ceed čez 200 po avtocesti?
T2, T3?
Ne, na prikolici bawarca.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nagradno vprašanje;
T2, T3?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nagradno vprašanje;
T2, T3?
Ne, na prikolici bawarca.
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Lahko in to čist komot. Ceed 2.0 dohc v Nemčiji.
Pr nas ne smeš več kot 130.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nagradno vprašanje;
T2, T3?
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Pa še resnična zgodbica: Par dni nazaj je mimo mene padel en z 200+ z dvemi bicikli na strehi. Bemfl, jasno. Pa kaj je z vami ljudje božji? V čem je fora?
Jeb.at ga. Sej sem že ene tri strani nazaj napisal, da vedno več ''hondašev'' po Kiah posega. Prava čifo kola....Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Par dni nazaj mi je lokalni muljo z proceedom pritisnil na gas ko sem se ga spravil prehitevat (pred tem je vozil 60 na 90 omejitve). Še dobro da moj črni nemški stroj potegne tako kot se zagre, zatorej me ni preveč ogrozil. Pa mislim, kaj je z njim bedakom.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Par dni nazaj mi je lokalni muljo z proceedom pritisnil na gas ko sem se ga spravil prehitevat (pred tem je vozil 60 na 90 omejitve). Še dobro da moj črni nemški stroj potegne tako kot se zagre, zatorej me ni preveč ogrozil. Pa mislim, kaj je z njim bedakom.
Na Kia forum pejd pogledat, ziher je tam jokal, kaki norci so vozniki švabskih vozil.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Vidim ga, kak je bledo gledal ko si mu zmanjkal izpred nosa
Sigurno ti je pol blendal zadaj, ali podobno,...