A si naj nabavim kake bazuke, kaj pa veš, če ne bodo enkrat napadli turški tanki?Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
bolje biti pripravljen kot pa , da te neki neljubi dogodki presenetijo s spuščenimi hlači, kot bi pri nas rekli
A si naj nabavim kake bazuke, kaj pa veš, če ne bodo enkrat napadli turški tanki?Citat:
bolje biti pripravljen kot pa , da te neki neljubi dogodki presenetijo s spuščenimi hlači, kot bi pri nas rekli
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Torej kolega bo iz bosne prešvercal en zaboj orožja za lastno varnost, ker pač gre vse skup k hudicu in na koncu bo to odločalo, kdo bo moænejši.
zanima me, kaj je najbolj smiselno imet doma za hude cajte.. tako da dosti metkov na razpolag, da nimas kaksne ameriške eksotike pa te potem jebe...
logika mi da, da stari dobri kalasnik (zastava?)... a je to smiselno pa ene 2000 nabojev. pa kaksno handgranato. to lahko dobim za mali denar.
zelim dost resno debato.. zakaj ja in zakaj ne. v primeru da se kaksen črni scenarij realno zgodi.
Citat:
niti približno se mi ne da razlagati kaj in za kaj je kaj kje bolj primerno itd
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Defenitivno AK-47 z preklopnim kopitom pa mora bit "naš" poleg tega pa šeenga snajperja, pa ene par M80 - zolja da se kakšnega
lažjega oklepnika znebiš če je treba... pa par kg zlata v manjših enotah
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
To je nekam poceni?
http://rebec.si/si/brzostrelka-shpagin-ppsh41-7-62x25-tokarev-i1136.shtml
http://rebec.si/si/brzostrelka-thompson-m1928a1-45-acp-i1174.shtml
Kaj tole lahko kar naročim in imam za spomin na WW2 doma?
Da shpagina za enega thompsona.... raje 2 sphagina bo še babica imela enega.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Torej kolega bo iz bosne prešvercal en zaboj orožja za lastno varnost, ker pač gre vse skup k hudicu in na koncu bo to odločalo, kdo bo moænejši.
zanima me, kaj je najbolj smiselno imet doma za hude cajte.. tako da dosti metkov na razpolag, da nimas kaksne ameriške eksotike pa te potem jebe...
logika mi da, da stari dobri kalasnik (zastava?)... a je to smiselno pa ene 2000 nabojev. pa kaksno handgranato. to lahko dobim za mali denar.
zelim dost resno debato.. zakaj ja in zakaj ne. v primeru da se kaksen črni scenarij realno zgodi.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
dajte se malo umirit no....če že morate biti oboroženi, naredite to po legalni poti, bo tudi za vas manj stresno, nikakor ne priporočam posedovanja nelegalnega orožja.