ker bo hudic pobral drzavo, vsak dan smo blizje

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
Torej kolega bo iz bosne prešvercal en zaboj orožja za lastno varnost, ker pač gre vse skup k hudicu in na koncu bo to odločalo, kdo bo moænejši.

zanima me, kaj je najbolj smiselno imet doma za hude cajte.. tako da dosti metkov na razpolag, da nimas kaksne ameriške eksotike pa te potem jebe...
logika mi da, da stari dobri kalasnik (zastava?)... a je to smiselno pa ene 2000 nabojev. pa kaksno handgranato. to lahko dobim za mali denar.

zelim dost resno debato.. zakaj ja in zakaj ne. v primeru da se kaksen črni scenarij realno zgodi.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Samo giljotina & gavge - za debele pujse, ki so pripeljali do krize. Ene facilitete je menda ze Dolfe imel med drugo svetovno vojno, ampak so ga priceli izdatneje financirati in se je potem na njihovo rajo spravil...

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
523
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Group buy?
cheer.gif

Samo jaz bi mel nekaj mansjega
smirk-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Pejt raje v kako naše skladišče nabrat , saj je vse v " prosti prodaji".
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kalašnikov seveda..preverjena, dobro delujoča mašina
smile-1.gif

jaz pa itak zdej vsak večer svojo ljubico dobro podmažem
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.752
11.026
113
2, 3 berette, par saržerjev, 500 metkov, par handgranat, pa lok od Rambota
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
odvisno kje si
če se misliš zabarikadirat je ak47 varianta + 2k nabojev ok
če misšiš 2k nabojev okoli nositi si švarceneger ali pa rambo - je cca 50 kg
kak uzi + 500 kom municije bi bilo čisto zadosti - oz nekaj v tem stilu - brzostrekla oz avtomatska pištola
z jurišno puško sicer lahko steljaš na večje razdalje je pa manj primerna za poulične borbe ( preokorna ). je pa bolj primerna za na deželi...
handgrante pa so lahko kočljive, če mimaš nekaj prakse lahko sebe bolj poškoduješ kot pa sovražnika
če pa boš imel viška kaj pa še meni kaj zrihtaj

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
verjetno kar barikada..branil bom dom ( a ne bom domobranec ) :S ce bi kdo razumel te izraze..

potem kalašnik... kako je z vzdrževanjem tega oz konzerviranjem, da dam to za ta čas v zaboj pod ključ...pa da tam počaka na hude cajte?

zakaj ban, gre cisto za eksistenčno preživetje in nič več in nič manj. Ko bo sranje pač ne bomo bežali v avstrijo kot ostali posranci...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Moj sosed je imel samo kramp po 2 svetovni
grims-1.gif

Pravijo, da je bil neverjetno učinkovit.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
zastavini zraven ruskih veljajo za najboljkvalitetne. vzdrževanje in konzervacija ni problem. to je narejeno da dela in ni hudo občutljivo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pred temi, ki uvažajo pištole iz Bosne.

Ostali bomo šli pa na dopust.
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
In kdo uporablja brzostrelke namesto jurišnih pušk za poulične boje??? Če že, kvečjemu skrajšane verzije jurišnih pušk, ker brzostrelke s pištolskim strelivom niso baš neki učinkovite v primerjavi s tem, kar prileti ven iz cevi jurišne puške...brzostrelka je dandanes kvečjemu obrambno orožje posadk vozil zalednih enot, artilerijcev in podobno...policija jih sicer še uporablja, sam tam so mal drugačne naloge in zahteve...o pištolah pa sploh ne bi...to je orožje ki se ga uporablja samo v skrajni sili oziroma v primerih ko zaradi dimenzij ali mase večje zadeve ne pridejo v poštev oziroma je ogroženost nosilca res minimalna blablabla

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
že rimljani so imeli rek : Si vis pacem, para bellum

bolje biti pripravljen kot pa , da te neki neljubi dogodki presenetijo s spuščenimi hlači, kot bi pri nas rekli

verjetno pa bo do takše hude krize, ko bo potrebno uporabiti orožje še minilo kar nekaj časa. dokler bo na voljo pitna voda še ne bo hudo. potem pa bo kriza

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
sovraznik je zaenkrat neznan, ampak ko se bo sistem vsipal, boš ze videl, pa četudi bodo samo poulične tolpe. Mater in dve sestri smo ze poslali na tečaj streljanja...