Kekeci ne ustavljajo če ni "dovolj velika" kazen?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
od kje pa to da je gps bolj točen od radarja?
odvisno kateri gps in kateri radar. tiste "radarske table" pred predorom trojane pokažejo od 5 do 10km/h manj kot po števcu. vsakič drugače, pogosto tudi leva in desna kažeta različno.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
V naseljih pa najdes tudi taksne, ki kazejo cisto mimo; da ne ves ali kazejo temperaturo ali srcni utrip.
Najbolsi se mi pa zdijo tisti, ki napisejo ali si prehiter oz. se zahvalijo, ce vozis ok.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
V naseljih pa najdes tudi taksne, ki kazejo cisto mimo; da ne ves ali kazejo temperaturo ali srcni utrip.
Najbolsi se mi pa zdijo tisti, ki napisejo ali si prehiter oz. se zahvalijo, ce vozis ok.
Zdej se jih naglejte, ker kmalu jih ne boste več vidli.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se mi zdi, da so te table skoz bolj natančne. Včasih sem se kar smejal cifram, sedaj pa se recimo peljem proti tabli in če malenkost stisnem gas gre takoj za kilometer navzgor.

Tiste z ''zahvalami'' pa so po moje fajn ker veš koliko je omejitev. Če stoji samo tabla včasih ne veš, ali je omejitev 40, 50, 70...

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
a zdaj jih bojo pa dol pobral al kaj? a lahko nehaš z vsemi temi raziskavami no? Prou za vsako stvar maš raziskavo za sabo, pa od kje ti čas
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
a zdaj jih bojo pa dol pobral al kaj? a lahko nehaš z vsemi temi raziskavami no? Prou za vsako stvar maš raziskavo za sabo, pa od kje ti čas
smile-1.gif
Jah ljudje preveč zmanjšajo hitrost, ko jih vidijo, pa se pozna inkasantom pri kasi. Zato jih bodo kmalu odstranili.
In ni to iz raziskave, prihodnost sem tokrat pogledal v kavno usedlino.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:

Od Mednega proti Ljubljani je taka, ki se zahvali, pa kaze zelo konsistentno, noben problem ni ujeti na +/- 1 ali 2 km/h. Morda ti vozis cisto mimo, pa zato tako kaze ?

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Ena takih, ki kaze bolj poljubno, je pri vhodu v Gornjo Radgono.
Tu, v nasih koncih ni toliko prometa, kot v vecjih mestih, zato po naseljih velikokrat vozim s tempomatom na 50 kmh, torej spadam med voznike z bolj konstantno hitrostjo - od table do table (kar gre nekaterim mocno na jetra
smile-1.gif
)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Še vedno v radgoni tak radi stojijo na avtobusni v bližini podgrada?

Tam me je rekordno ustavil v enem dnevu 3x, v mescu pa vsaj 10x, s policajom sma že skor mela en od drugega telefonsko.

Nakoncu mi je že govoril gospodič Luka, dajma malo dokumente pogledat...

Plačal sem mu ene 2x, pol sem se že 45 tam mimo vozo, pripasan, z vgašenim mobitelom.

Ko me je tretjič vun vzel, preden je uspel liziko dvignit, sem mu že blendnil in dal blinker
smile-1.gif
Moja je konstantno govorila: "Ja pa žepa
sta vkup?"

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Ena takih, ki kaze bolj poljubno, je pri vhodu v Gornjo Radgono.
Tu, v nasih koncih ni toliko prometa, kot v vecjih mestih, zato po naseljih velikokrat vozim s tempomatom na 50 kmh, torej spadam med voznike z bolj konstantno hitrostjo - od table do table (kar gre nekaterim mocno na jetra
smile-1.gif
)

Ja tista pri vhodu v gornjo radgono je katastrofa, verjetno zaradi ovinka in padajoče ceste.