Oj!
Imate sodčke nonstop priključene na CO2 ali le med točenjem?
Ves čas. Če ne boš spreminjal pritiska in temperature piva, boš karboniral do dolečenega nivoja, naprej pa ne, tudi če bo ves čas priklopljeno.
Oj!
Imate sodčke nonstop priključene na CO2 ali le med točenjem?
S tehtnico in vodo ugotoviš točen volumenpozdravljeni, dobil sem rabljene cornye ki so pa 15cm višji od navadnih 18 litrskih in me zanima, če kdo ve točno kakšen je njihov volumen saj nimam posode, ki bi bila čisto točna?
lep pozdrav hvala za odgovor
Pozdravljeni
Zanima me ali je kakšna razlika med prehrambenim co2 in tehničnim co2.
Hvala
Ja, ampak nobenega problema ni, če imaš pivo na kvasu en mesec, pa tudi več. V tem času bo fermentacija gotovo končana. Potem pretoči v keg in lagiraj.Ja samo je fino da se ga da dol iz kvas, a ne?