Kdo na forumu spije vec alkohola

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Mene pivo in kako domače vino tudi ubijeta naslednji dan, tako da tu raje malo pazim (vedno ne uspe hehe)..... žgano pa ni problem, lahko spijem galone.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
mastika33.jpg

nahrung002.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
V najboljših letih se je dalo spit gajbo in pol pira pa še ena dva litra cvička zraven kadar je bila orenk akcija...

sedaj se nalivam s kofetom kot zmešan včasih...tudi do dva litra na dan kdaj.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Gatto, kje si pa dobil sliko te mastike? Ali je voda v njej?

to je mastika iz zmrzovalnika..ce jo das na -20 postane motna zradi kristalckov ko se naredijo ntoer...zgleda prav lepo...ampak okus pa je se vedno nikakvi

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Hvala za razlago, nisem vedel. Jaz se jo pil sobne temperature, oziroma bolj samo probal, pa še to je bilo zelo zdavnaj. Ni se mi zdela zelo grozna, je pa specifična. Sedaj ne pijem več močnih stvari.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Dones polil po bregi (beri v ¼telodec) en sixpack in gajbo. Res je, da sem od jutra, do zdele husgvarno tiščal, pa pojedel kr nekaj golaža. Za lahko noč pa s babnco zaropotal zarad otrok. No, pa tole spisal, sam dvojna tipkovnca je pa hudič. Sploh ker moreš skor vse besede popravit.
Hvala bogu bo konc dopista, ker me bodo jetra Izdala al pa želodec zarad jutra.jih tablet. V zagovor: drva za zimo so prpravljena. Kar še prpravim, je viška. I

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Mene pa jebe, k sm ostal brez konice kazalca na desni roki, pa mi dopizdeva vsa ta tehnologija na klik, seveda, s kazalcem desne roke...Pa da noum zdej težil... Ja, vse sorte sm že spil, moj rekord pa je gajba v samostojni akciji, neverjetno kaj to ženske delajo iz nas. Še arcnije sm fasu, zej mi še bolj paše pit, moj zagovor pa je - slaba izolacija zato bo še treba žagat, s tamalo husqarnco ki je skoz na servisu
rolleyes-1.gif
, pa še sekiro moram zašvasat al pa novo kupit, pa na traktorju je šou jermen, zdej ne dela hidravlika, pa ne fila alkumolatorja, tako da ga filam na kleme, da mi užge, pa serviserji štrajkajo, če mi še sekular sfalira, ne vem kam točno ne bom poslal vse skupi, pa dobr, dva piva sta mi še ostala, definitivno premalo za cel dan.
Lahko bi si izmislil kakšen "halo alkohol" tako kot je "halo pica", ampak z današnjo tehnologijo produkcije metroseksualcev bo težko. Al pa pivovod.
nahrung002.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Ahaha, si skor v istem qu... k jaz. Na Urški kuplengo do konca skuril, bremze so tut na konc in aku naredil pogreb. Ni panike ker sem v hribih. tavelka Hus je bla neki zdivjana, sem si potegnil po nogi, ni blo hudega, mal večja praska hehe. Ampak drva pa so za zimo, pa njiva tut prštimana.
Minus je pa x six packov, 3 gajbe in nekaj vinčka v 5-ih dneh. Vsako delo ma svojo ceno. Teli mastni fantje bojo pa res vse sfu... Hvala bodu so gostilne še.
Evo pa za tiste pridne fantke. Dones ne bo nič pitja ker sem gospodinja, varuška in kuharca.