In prav je, da nimajo pooblastil. Imamo sodno vejo oblasti, imamo policijo in oni so tisti, ki morajo raziskovati in kaznovati tam kjer to potrebno. Ne pa neka parlamentarna komisija sestavljena iz predstavnikov različnih strank. Oni naj raje poskrbijo, da bodo v parlamentu sprejeti ustrezni zakoni, ki bodo omogočili policiji in tožilstvu dobro delo in jim dali ustrezna pooblastila; sodniki pa bodo tako lažje pripravili kvalitetne sodbe, ki ne bodo padle zaradi napak predhodnikov.
Zgolj za tvoj info... Italija (tebi tako ljuba) je še večja greznica... Imam sošolko, ki že dooolgo živi na jugu (Bari), za razliko od tebe ki samo delaš v Italiji... Tam je šele greznica, korupcija... Pa imajo učinkovitejšo finančno policijo (mi jo sploh nimamo...). Tako da oblast je slast in vsako prase ki bo pri koritu se bo greblo zase. Vprašanje je samo koliko ima dovolj in kako snažno je.Sem pogledal in si s tem pokvaril dan...prepricalo me je da ta gnila drzava tega nikdar ne bo razvozlala . Ce bih par dali pred zid bi se drugim spomin hitro povrnil.
Zakone luknjičaste kot švicarski sir je med drugimi pomagal pisati tudi sedanji premier.
Tole je bilo predvajano
BANČNA LUKNJA, 1. DEL
http://4d.rtvslo.si/arhiv/ekstravisor/174524745
Se strinjam berto ampak tam je situacija zakoreninjena v gene...mi pa smo zaceli na novo in na zacetku nam je dobro kazalo nato pa smo se pridruzili skupkom mafijskih skropucal ki si nikakor ne bi smeli lastiti imena drzava.Zgolj za tvoj info... Italija (tebi tako ljuba) je še večja greznica... Imam sošolko, ki že dooolgo živi na jugu (Bari), za razliko od tebe ki samo delaš v Italiji... Tam je šele greznica, korupcija... Pa imajo učinkovitejšo finančno policijo (mi jo sploh nimamo...). Tako da oblast je slast in vsako prase ki bo pri koritu se bo greblo zase. Vprašanje je samo koliko ima dovolj in kako snažno je.
Kaj naj ti rečem... se popolnoma strinajam s taboSe strinjam berto ampak tam je situacija zakoreninjena v gene...mi pa smo zaceli na novo in na zacetku nam je dobro kazalo nato pa smo se pridruzili skupkom mafijskih skropucal ki si nikakor ne bi smeli lastiti imena drzava.
Se strinjam berto ampak tam je situacija zakoreninjena v gene...mi pa smo zaceli na novo in na zacetku nam je dobro kazalo nato pa smo se pridruzili skupkom mafijskih skropucal ki si nikakor ne bi smeli lastiti imena drzava.