Kdo je potencialni kupec tega skrupucala ?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Naj bi to bila mlajša populacija, načeloma samski z nadpovprečno plačo. Ampak ti NE kupujejo korejca...zq 20k €
hysterical-1.gif

http://www.google.si/#hl=sl&am...l3&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=41407e56f85bde1b&biw=1400&bih=853

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
čaki, čaki...genesis coupe je dokaj lep, skladen avtomobil . Ampak veloster ?

Že vidim vaško frizerko v tem avtu...
hysterical-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Mlajša populacija, samski z nadpovpračno plačo bi bila dobra ciljna skupina za Genesis coupe, ki naj bi bil zelo dober avto, tole pa
tongue-1.gif
ne hvala

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Meni se zdi malo poseben in nič pretirano grozen. Tudi tehnično ne zgleda tazaden poden. Vsekakor pa ne deluje kot avto nad katerim bi se zgražal
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Meni se zdi malo poseben in nič pretirano grozen. Tudi tehnično ne zgleda tazaden poden. Vsekakor pa ne deluje kot avto nad katerim bi se zgražal
smile-1.gif

No saj ne pravim da je grozen, daleč od tega, če si snamem očala in malo poškilim me spominja na novege Megana, ki mi je sicer zelo všeč. Bolj je problem to, da se mi zdi, da ne avto ne izstopa iz povprečja, ni nekaj za kar bi si rekel "To mora biti moje!".

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kaj pa mu manjka? Resno vprašam.
Meni se zdi čisto spodoben avto, res pa je, da ni dolgočasen kot npr. kakšen ljudski avto. V bistvu mi je takle oranžen prav všeč.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ni mi jasno kako avto, ki ima na eni strani dvoja in na eni samo ena vrata ni vsaj malo izstopajoč iz povprečja? Tudi drugače oblikovno ni dolgočasen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
smile-1.gif

No saj ne pravim da je grozen, daleč od tega, če si snamem očala in malo poškilim me spominja na novege Megana, ki mi je sicer zelo všeč. Bolj je problem to, da se mi zdi, da ne avto ne izstopa iz povprečja, ni nekaj za kar bi si rekel "To mora biti moje!".

še nisem srečal avta za katerega bi rekel to mor abiti moje..še take babe nisem srečal, kaj avta.

sem čuden, ne

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Nissan Juke je tudi posebno grd, na cesti jih je pa kar veliko.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Nissan Juke je tudi posebno grd, na cesti jih je pa kar veliko.
Če je pa tako sexy
grin1.gif
. Jaz videvam zgolj pripadnice ženskega spola v njem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k pa juka srečaš v garažni s prižganimi lučmi..sem kar dvignil roke..take me..uzmite me..nicht sisen..nisem vedu..a je nlp prletu v garažno al je desant kakih talibanov al kaj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:sem čuden, ne
Ne, zgolj poseben
evil.gif
.

mislim..grem poc esti in si rečem..kaj bi ji delu..kaj bi jo žgal..tut enkrat pa nisem rekel..še pomisil ne da..ta avto moram met..halo.. edino stva rk moram met..in zarad katere tudi rdeče luči ne veljajo je..školjka kadar me prtisne srat