Kdaj vas je nazadnje pustil avto na "cedilu" ?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Zaenkrat me še ni tko da bi na cesti ostal, pri hyundaiu na accentu je začel filter olja spuščat ampak sm se privlekel do doma, na lybri pa zaenkrat tud še vse laufa...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Nazadnje me je pustil na cedilu k me je šlepar na avtocesti zrinil v ograjo in naredil totalko iz avtomobila. Ni ravno krivda avtomobila,ampak vleka je bila več kot potrebna
smile-1.gif

Poti

VIP titula
21. avg 2007
5.060
0
36
40
Renault Megane l.96. Crknilo mi je centralno odklepanje. Motor pa je kodno varovan, tako da se zadeve ni dalo prižgat
smile-1.gif

Pri isti kripi mi je letos v Atenah crknil ventilator za ogrevanje in hlajenje(torej tudi klima). Je bilo za popizdit vroče
uf-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
na golfu II mi je crknil neki ležaj pri diferencialu, ko smo se peljali iz dopusta. avto je tak treslo, da sm mislo, da nebomo prišli do doma (ca. 350km od doma), ampak smo še nekak prišli. potem sem se še celo vozil par dni. to je blo najbližje temu, da bi me avto pustil na cedilu.
smile-1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Pred 7 leti mi je na unutu crknila benz pumpa, k sreči blizu doma. Bravo me še ni, knock.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Nazadnje me je pustil na cedilu k me je šlepar na avtocesti zrinil v ograjo in naredil totalko iz avtomobila. Ni ravno krivda avtomobila,ampak vleka je bila več kot potrebna
smile-1.gif

Ka je pa blo??

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz.

Pred bifetom odtrgalo pogonsko ketno.
Posledica je bila vleka do servisa ter menjava ketne (vse krito iz garancije).
Aja, pa 1x je sklopka šla. Smo pa šlepal avto do mehankarja.

Ostalo so ble samo malenkosti
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Pet do deset avtomobilov je pa res verodostojen statistični vzorec, ja.
rolleyes-1.gif
Je pa žal verodostojen ker sem eden od nesrečnikov tudi sam
crazy1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
mene golf 2 dizel pred 8 leti na Tivolski tam ob 22.30 zvečer. zamašil se je filter za pumpo... sem pred tem rezervar spravil na 0 in je potem potegnilo vso svinjarijo gor.
ni bilo drugega kot poklicati avtovleko.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
smile-1.gif

Ka je pa blo??

Na kratko, bil sem vztric s šleparjem v ovinku ko se je on odločil sekati ovinek in me zriniti iz AC. Da pa je bilo vse skupaj še bolj napeto, je za mano vozila punca katera je občudovala moje kaskaderske obrate po avtocesti potem ko mi je utrgalo zadnje desno kolo.

estorilblue

Zelenc'
14. feb 2008
8
0
1
ob cerkniškem jezeru
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz.

Pred bifetom odtrgalo pogonsko ketno.
Posledica je bila vleka do servisa ter menjava ketne (vse krito iz garancije).
Aja, pa 1x je sklopka šla. Smo pa šlepal avto do mehankarja.

Ostalo so ble samo malenkosti
evil.gif

To pa prvič slišim da pogonsko ketno utrga,mogoče si mislil pogonski jermen
sprasujem se.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Berem tole in kaj crkava Reno in Hjundaj
confused-1.gif

Kje si pa ti tukaj našel Hyundai, kot ene najbolj nezanesljivih avtomobilov. Kolikor sem prebral poste je samo eden napisal, da je obstal na cesti, ker mu je crknil potisni ležaj pri 10 let starem avtu.
confused-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa rabš "centrirno" os da ujameš košaro z sklopko da ne trese...to je pa cela umetnost pr tem!
wink-1.gif
Če maš ap dost natančn uč pa roko lah pa tud na uč ujameš pa pač kako navadno os not porineš k ma podoben premer k lukna od sklopke!

Centrirna os se rabi samo da se menjalnik lazje natakne tresenje nima veze s tem nic ce montiras z njo ali ne.
Drugace pa glede montaze vem kako je tudi jaz sem dal menjat enemu popoldancu ker pri vzdolzno namescenem mororju se mi res ni dalo drkat z menjalnikom, pa ceprav sem ze veckrat menjal sklopko tudi na precej vecjih mrcinah.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Na servisu so rekl, da je pogonsko ketn odtrgalo.No, ni je razneslo po mašini, ampak se je prekinila. Baje je samo dol padla, ko so začeli razstavljati. Več ti pa neznam povedat
grin1.gif