Kdaj so se spremenili časi v Argentini?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bajuk je do časa pobegnil v Slovenijo.
tongue-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Holokavst je bi ne moremo zanikat sem pa gledal eden dokumentarec v katerem so povedali, da ni bilo toliko žrtev kot se sedaj govori.

Pobili bi naj okoli med 600.000 in 800.000 judov.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Holokavst je bi ne moremo zanikat sem pa gledal eden dokumentarec v katerem so povedali, da ni bilo toliko žrtev kot se sedaj govori.

Pobili bi naj okoli med 600.000 in 800.000 judov.

Bla, bla, bla. Verjetno je tale kleni Slovenec tvoj idol:
Pravi Slovenec in domoljub

Ogo

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ooo, kolega Gauleiter Odilo! Nisem vedel, da ga se kdo pozna razen mene.
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
znani slovenec. nisem slišal za njega, nisem pa presenečen.

Seveda ne, se ne spodobi, da bi Slovenci tudi imeli zločinca vrhunskega kova, odgovornega za smrti milijonov ljudi.
Ampak internet osvobaja.
wink-1.gif

Ogo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a bi bil ti tok dober, pa napisal par teh krvnikov iz slovenskih voda.

paveliæa, nediæa, mmihajloviæa, nasera, slobota, franjota, alijo, azema..vse te poznamo. o slovencih vemo ap bore malo.

za hvala pa kr povej kaj bi. zvezdice, alte, pivo... verjamem, da bo vredno več kot gajba, saj so tečaji ponavadi dragi.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a bi bil ti tok dober, pa napisal par teh krvnikov iz slovenskih voda.

paveliæa, nediæa, mmihajloviæa, nasera, slobota, franjota, alijo, azema..vse te poznamo. o slovencih vemo ap bore malo.

za hvala pa kr povej kaj bi. zvezdice, alte, pivo... verjamem, da bo vredno več kot gajba, saj so tečaji ponavadi dragi.

confused-1.gif

Ogo

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Izdajalec? Kdo, Globus? Ah, kje pa! Vrhunski borec za pravce Slovenca - samo poglej koliko jebenih ciganov je pospravil, da ne oenjamo njeegovih drugih dobrih del - os tistih 800.000 Židkov je vsaj 50 njegovih! Za domobrancke je zivi heroj, vsak mali avtohtoni Slovencelj si zeli biti kot Odie!

Ja, ja, tudi take imamo. Ampak, saj ti to sam najbolje ves, Slovnec, pravi in kleni, ka-li?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če napišeš še slovenskih junakov, kot je ta, bi ti bil hvaležen. mnoge junake poznamo, ampak so iz drugih krajev.

tečaj zgodovine na FDV bi bil verjetno precej drag, zato se ti za info zahvaljujem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sprijazni se da Slovenci nismo imeli tako "slavnih" prednikov kot ti. SS divizija Hanđar ali SS divizija Skanderbeg ti kaj pove?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če napišeš še slovenskih junakov, kot je ta, bi ti bil hvaležen. mnoge junake poznamo, ampak so iz drugih krajev.

tečaj zgodovine na FDV bi bil verjetno precej drag, zato se ti za info zahvaljujem.

FDV ima s tem kaj malo. K sreči.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če sem disleksik jaz, potem bi rad opravičil svoje vprašanje.

vem, da so v sloveniji bili domobranci. razen soseda iz strug pa ne poznam poimensko nobenega 'heroja'. in bi rad razširil znanja.

tko k z lovci recimo. vem, da jih je k dreka, vem da so alkoholiki in da se večinoma streljajo ali med sabo, ali se jih pa pet spravi na eno srno (znan model). ampak poznam pa samo tebe. bi bilo fino spoznat še kakega.

razumeš?