Ena zgodbica izpred 30 urce. Z bejbo in kolegom smo na pijači nekje v LJ blizu centra. IN tm se ga je en tip malo preveč napil. Smo ga samo vidl ko je odšel. 15 min kasneje se odpravimo domov in nardimo 20 metrov od lokala in tm model leži na tleh, v fetus spalnem položaju čist koma. To je bilo ob zelo prometni cesti tko 2 metra starn na pločniku. Ga z kolegom pobereva in ga posadiva tako da ga nasloniva na bajto da ni preveč bliz ceste in na suhih tleh. Seveda kolega prec pokliče rešilca ki se pripelje čez dobrih 10 min. Model je bil čist koma ga unedva reševalca posadita na nosila in ga odpeleta.
Kar meni ni jasno kako je lahko folk kr mimo hodil. Model je 15 min ležal na tleh čez cel pločnik in kot da ni nič. Še potem ko smo zraven stal so ljudje mimo hodil in se smejal ali pa grdo gledal.
Po temu mu je še bejba povedala zgodbo ko je par let nazaj en tip doživel kap in obležal pred blokom in da se je na njemu nabralo več kot cm snega preden je sploh kdo ugotovil da pa mogoče ni lihk uredu. Se mi zdi da je tega čisto preveč.
Kar meni ni jasno kako je lahko folk kr mimo hodil. Model je 15 min ležal na tleh čez cel pločnik in kot da ni nič. Še potem ko smo zraven stal so ljudje mimo hodil in se smejal ali pa grdo gledal.
Po temu mu je še bejba povedala zgodbo ko je par let nazaj en tip doživel kap in obležal pred blokom in da se je na njemu nabralo več kot cm snega preden je sploh kdo ugotovil da pa mogoče ni lihk uredu. Se mi zdi da je tega čisto preveč.