Kar se treningov tice naj potem se rally vozniki začnejo trenirat po javnih cestah. Tko mal...
Tko mal, ko že ravno ni več nič še bolj neumnega za povedat. Rally rabi oba pasova z bankinami vred ne glede na širino ceste. Kolesar pa pol metra.
Kar se treningov tice naj potem se rally vozniki začnejo trenirat po javnih cestah. Tko mal...
Ja, po zakonu že, vendar kolesar s takim odnosom kliče po poškodbah ali čem hujšem.A kamionar. Vse jasno. Drugač pa za tvoje mrtve kote morš ti skrbet in nihče drug.
Skrajno desno se NE voziš zaradi lastne varnosti, ker te bedaki prehitevajo v nasprotni promet. Če si na levem robu enometerskega pasu, jih večina ne gre prehitevat, za ostale ultra bedake imaš pa 1 meter prostora za umik. Je bilo to že 100x razloženo, sedaj pa še nekajkrat ponovi isto neumnost.Mislim da ni nihče proti kolesarjem. Tudi midva z ženo sva svoj čas kolesarila vendar po pameti, kar pomeni v gosjem redu in skrajno desno. Problem je v tem, da nekateri od vas vsi mlahavi tam dol, babe vas spravljajo ob živce potem pa vsi živčni na cesto in se delat super junaka vendar brez možganov. Saj folk pešec iz Ljubljane je enak. Hodi po vaški cesti, po travnikih , gozdovih in uničuje vse skupaj, sam pa je ograjen v tistih parih m2 in Bog ne daj, da bi mu uničili travco. Pač, pohodniki in rekreativci ste katastrofa.
ps
To je za vas gor napisano, daleč od tega da bi bili vsi
No pa sta se pofockala vsaj dva nesposobna in mocno umsko omejena kolesarja. Poleg tega da zalita kar vse povprek sta se funkcionalno nepismena...
Saj verjamem tako kot v prometu se obnasas tukaj. Mislia da si nekaj vec... Ko te bo pa nekdo zgazil bo prepozno... pac primitivni odnos Brez kancka pameti. Jaz lahko. Jaz moram. Jaz imam pravico...
Omejenci. Malo pameti. Uporabljaj kolesarsko kjer je (in seveda dokler je).... Ne iZzivaj usode ker te bo to nekdo spregledal in nasadil.
Ps: ce koga ze zanima v kamion vskocim namesto mojega soferja...
Romzi, serješ in to bogato. Tega od tebe nisem pričakoval.
Peror nic ne zalim. Takoj so bili (si bil) uzaljeni vsi ki mislijo da jim pajkice dajo super moc. In zakaj ne bi smel nekdo trenirati rally kar med dnevom? Ali pa priprava na moto gp? Kolesar pa kokr lahko trenira in si vzame cel pas zase? In ne uporablja kolesarske steze tam kjer je?
Peror nic ne zalim. Takoj so bili (si bil) uzaljeni vsi ki mislijo da jim pajkice dajo super moc. In zakaj ne bi smel nekdo trenirati rally kar med dnevom? Ali pa priprava na moto gp? Kolesar pa kokr lahko trenira in si vzame cel pas zase? In ne uporablja kolesarske steze tam kjer je?
Vsak lahko trenira na javni cesti - seveda, če je ta zaprta za promet in ustrezno zavarovana
Preganjati se z "kolesarji" je isti drek kot z vegani .
Saj vidiš če samo omeniš karkoli proti kolesarjem, je že najmanj sovražni govor. Pa namerno jim vozimo čez glave, pa psihići in retardi smo.
Zihr tudi žene pretepamo in majhne otroke in pse zapiramo v vroče avtomobile.
Seveda namerno spregledajo da se tudi "sovražniki" kolesarjev vozimo s kolesom, celo - ne boš verjel - v pajkicah.
Ne vem kakšen fetiše mate eni z mano (ti pa kalbo recimo), stalno se name obešata in me omenjata? Me veseli če komu povzročam erekcijo, samo žal nisem te sorte. Dajta si dobit enga druzga.Si pa navrgel argumentov, da jih bom do jutri bral. Ja čestitam ti, ker kolesariš, pa obenem mi solza teče, ker ne moreš normalno na šiht, ker so na levi in desni ti ušivi kolesarji, ki jih niti prehitet na moreš. Groza! Taprav dec, žena more bit ponosna!
Ne vem kakšen fetiše mate eni z mano (ti pa kalbo recimo), stalno se name obešata in me omenjata? Me veseli če komu povzročam erekcijo, samo žal nisem te sorte. Dajta si dobit enga druzga.
In nisem navrgel nobenih argumentov.
Jih pa čakam že en mesec. To da sem psihić, retard (reče se zaostal), ste mi povedali, samo to niso argumenti. To je (kalbo mode=on) sovražni govor.
Torej, čakam argumentiran odgovor na preprosto vprašanje:
Kaj je narobe s kolesarsko stezo med Mojstrano in Ratečami, med Ratečami in Planico ali pa med Ratečami in Trbižem da se nekateri kolesarji furajo (furate?) po glavni cesti?
V odgovor mi limate fotke mejnih primerov oz. namalanih skropucal (tu se strinjam s kalbom), ki z vprašanjem nimajo nobene veze.
Čakam.....
Ne vem kakšen fetiše mate eni z mano (ti pa kalbo recimo), stalno se name obešata in me omenjata? Me veseli če komu povzročam erekcijo, samo žal nisem te sorte. Dajta si dobit enga druzga.
In nisem navrgel nobenih argumentov.
Jih pa čakam že en mesec. To da sem psihić, retard (reče se zaostal), ste mi povedali, samo to niso argumenti. To je (kalbo mode=on) sovražni govor.
Torej, čakam argumentiran odgovor na preprosto vprašanje:
Kaj je narobe s kolesarsko stezo med Mojstrano in Ratečami, med Ratečami in Planico ali pa med Ratečami in Trbižem da se nekateri kolesarji furajo (furate?) po glavni cesti?
V odgovor mi limate fotke mejnih primerov oz. namalanih skropucal (tu se strinjam s kalbom), ki z vprašanjem nimajo nobene veze.
Čakam.....
Matr, pa sem že hotel dodat da pustmo ob strani zakonska določila. Jebiga.Ker ni prepovedano?
1. Kdo pa je rekel, da je kar narobe s temi kolesarskimi?
Užaljen? Sem kje nedvoumno napisal da Peror ne uporablja kolesarskih?2. Kdo je rekel, da jih ne uporabljamo in se vozimo po cesti?
Kdo si ti (ali kdo drug), da mi bo govoril ali mi gre nekaj v prometu na krščen duš ali ne?3. Kdo si ti, da boš govoril kje se bom jaz vozil (čeprav se po teh kolesarskih sicer vozim in ne zavijam na cesto)