Kdaj je napovedan S7?

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
https://www.youtube.com/watch?v=PNsHpGvOElo

https://www.youtube.com/watch?v=O9olR5hYdKk

Sam ti težko povem, ker sem naredil preskok iz S2 na S7 in tukaj je nekaj razlike.
smile-1.gif

Kar sam najbolj opazim je res hitri fokus. Nasplošno pa za kar jaz rabim dela dobre slike. Nisem pa sam nek ekspert tako, da težko povem kakšno globjo recenzijo.

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Kako ste kaj zadovoljni z baterijo telefona? Po testih, ki sem jih bral so bili vsi navdušeni... V praksi sem kar razočaran nad vzdržljivostjo...
frown-1.gif
Eno leto star S5 je rabil dlje, da jo pokuri ob enaki ''uporabi''...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Jaz sem zadovoljen. Pri recimo povprečni uporabi (večinoma internet ) mi zdrži 2 dni. Je pa res, da imam vključeno varčevanje z energijo. Se pa drugače ne sekiram, ker se napolni v 30 minutah (ali še prej) na takšno vrednost, da zdrži do konca dneva, ko ga lahko dam polnit.

Je pa tudi po testu na Gsmareni S5 boljši, kot S7 kar se baterije tiče. Sicer ne veliko ampak po njihovih testih je.
Verjetno pa ima kaj s tem ločljivost zasona.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.381
313
83
Kako je z mms-om, je treba vklopit ročno podatke, da pošlješ/prejmeš mms ali se avtomatsko za tiste par sec?

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.918
267
83
Slovenija
še vedno ista zgodba glede mms
smile-1.gif

ampak drugače je s7 lepši, hitrejši, dela boljše fotke (tu sem prav navdušen kaj zmore fotkič z zaslonko 1.7, jama Pekel, noter slikano vse iz roke, brez fleša). jaz zelo zadovoljen.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.381
313
83
Pa dobro no, a ne morejo v teh letih naredit, tako kot npr sonny, da vklopi in sam izklopi za par sekund. Predvidevam, da tudi na wifi še umer ne potegne, samo na podatke?

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.264
980
113
Jaz imam sedaj par dni S7 Duos, presedlal sem iz S5 duos, in neke bistvene razlike kot navaden uporabnik ne opazim, mogoče je S7 malenkost hitrejši in malenkost vizuelno drugačen meni in programi, čeprav sta oba bila na androidu 6.01
V glavnem mi je že žal €, za ta denar bi blo bolje trenutno še 2 S5 nabavit.
Moti me tudi ekran pri S7, sem Panzerglass nabavil pa je bil manjši od ekrana in je bil moteč rob ene 2mm od roba telefona, pa sem šel drugega nabavit tako da pokrije cel ekran, ker pa je ekran ukrivljen se to steklo nikakor ne usede pravilno na ekran, steklo ima nek lim samo ob robovih vmes pa je kot bi bil zrak in posledično postane ekran na trenutke neodziven še posebno na robovih in vogalih.
Oba stekla sta original za S7, en je bil 22€ drugi pa 49€. V glavnem rahlo razočaran sem nad vsem skupaj.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
ammmm....po eni strani imaš prav....v zadnjih dveh letih ni neke grozne revolucije na tem področju....

P.S. nezahtevnemu uporabniku je zadosten tudi GA628...
evil.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Žalostno je, ker kar vidim, je vsaj polovica userjev raznih S7 in ostalih novitete, nezahtevnih uporabnikov. Je bolj pomembno, da je zadnji model na mizi ob kavici, kot pa da bi ga znali/morali efektivno uporabljati. Močna je potrošniška kampanja.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.264
980
113
Sedaj pa ti meni razložil za kaj pa naj bi uporabljal telefon, da bi bil zahteven uporabnik telefona. Večino aplikacij narejenih za android je itak brez veze, za zabijanje časa, kakšnih tehnično uporabnih ni oziroma je bistveno lažje jih uporabljat na navadnem kompu

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
ammmm....po eni strani imaš prav....v zadnjih dveh letih ni neke grozne revolucije na tem področju....

P.S. nezahtevnemu uporabniku je zadosten tudi GA628...
evil.gif

Meni se zdi, da že od S3 ni nevem kakih hudih sprememb. S5 se mi zdi, da je bil vodotesen in to je bilo samo tisto sezono.

Procesorji, rami.... booo, če se ne zatika je potem uredu.
tongue-1.gif
Edgev rob pa tudi ne verjamem, da je doprinesel kako hudo dodano vrednost.

Fotoaparat pa tudi ne ločim med generacijami, če so res take izboljšave, kot nam jih prodajajo.

Kolega ima še zmeraj Note 2, se mi zdi da je res še najbolj trdoživ model (po konstrukciji in specifikacijah).

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik wilburxxx pravi:
Sedaj pa ti meni razložil za kaj pa naj bi uporabljal telefon, da bi bil zahteven uporabnik telefona. Večino aplikacij narejenih za android je itak brez veze, za zabijanje časa, kakšnih tehnično uporabnih ni oziroma je bistveno lažje jih uporabljat na navadnem kompu
467716-post_slo.gif

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik wilburxxx pravi:
467716-post_slo.gif

če vi vsi tako razmišljali bi ostali še na GA628....
evil.gif

od tolk milijard ljudi je nek določen procent, ki ipak uporablja tudi (tebi brezvezne) aplikacije....

iskreno povedano, jaz imam telefon toliko časa dokler mi ne začne štekat ali se razbije ali crkne izven garancije....in ko kupim kupim vedno zadnji model...pa ne zato ker bi rabil vse android aplikacije ampak zato ker upam, da mi bo čimdlje zdržal brez štekanja in podobnega....

sicer pa, vsak naj kupuje kar mu paše...in dejstvo je, da je S7 vrhunski telefon...če rabiš vse funkcije ali ne....
cool-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Point je bil, da "zahtevnih" uporabnikov ni. Ker na telefonu se zahtevnih stvari tak ne moreš iti...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Kaj kdo počne s svojim telefonom, ki ga je sam kupil, je čisto njegov problem in od nobenega drugega.
Če ga uporablja za mizo podložit ali pa samo za živciranje ljudi za sosedno mizo pri kavi se to nobenega ne tiče.
Se pa, da telefon za marsikaj porabiti, če seveda to hočeš ali pa rabiš.