Citat:
Uporabnik lanos pravi:
No vidiš... kakšne pišeš. Zdaj si napisal, da nisi niti pogleda, kdo je kaj napisal, obesiš pa vse na nekoga, ki si ka ti določil.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nisem niti dobro gledal kaj si pisal ampak mi je v oci padla trditev od lanosa nato pa nesramno vedenje ko mu je clovek napisal da nima prav. Vsi imamo kdaj "svetle" trenutke ampak stari to ni podforum cvek. More bit nek nivo. Mene ne moti ce bo lanos se naslednjih 10 let trdil da dedic ne ve kaj bo dedoval (al dolgove ali ne). Mene moti ce pol zali nekoga ki mu pove da nima prav.Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ne vem zakaj skoz vlečete moj citat zraven o letnici rostva, ki je letel na povsem drugo trditev, ki s tem peskovnikom nima veze. In ja še vedno stojim za svojo izjavo. Lahko pa greva z Apolom skupaj v Banovce - vsak od nas ima kdaj kak "svetel" trenutek.
Nobenmu jaz nikoli nisem nesramno nekaj napisal. Če nisem seveda dobil že v nekem odgovoru nekaj nesramnosti. Vračam pa- To je pa res. Ti pa ne vračaš, ampak začenjaš.
Zacelo je s tvojo trditvijo da lahko dedujes "minus"
in potem "siva cona" McGiverja "Je še sivo polje, kjer mladi in stari živijo skupaj (v ločenih stanovanjih) v hiši, ki pa je pisana na stare in tem se pač zgodi puf, smrt,... Mladi se lahko tudi izselijo... "
ki ne spremeni dejstva da ne dedujes "minus"
potem pa se je zacelo osebno o mladicih (beri letnik rojstva) in pa tvoje salve smeha.
smo pa ze zelo OT tak da se umikam