Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
brgo: pozabljaš da poleg plače dobijo še kakšne ekstra sejnine in ostale ugodnosti da o temu, da si odprejo milion vrat ne govorimo, tako da po 4 letih četudi ni več izvoljen gre alhko kam drugam delati BP tako v gospodarsvo kot v kakšno ministrstvo, inšpektorat.... ne zagovarjaj jih.
to, da njihova menza dela neprofitno pomeni da jo plačujemo mi (vzdrževanje itd) kar je nelogično pri njihovi plači. ampak kje ste vidl da bi si bog prste porezal... sej veste, bog je najprej seb brado ustvaril...
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tudi malica je odvisna od službe. Ponekod jo imajo, ponekod ne. Ponekod ti dajo denar, ponekod imajo celo bone. Pri poslancih jo pač kuhajo brez zaslužka. Lahko bi bila tudi popolnoma zastonj. Odločitev delodajalca in vseskupej je kot del zaslužka oz. celotne izkušnje zaposlenega![]()
Nima smisla... Očitno delaš v DZ in itak, da to zagovarjaš.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Brgo: ne obračaj besed. Posranci bi lahko plačevali normalne cene, da se ustvari dobiček v restavraciji.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jaz pa sploh ne vem, zakaj se usajate nad cenami v državnem zboru. Cene so enake kot v običajnih gostilnah leta 2006. Takrat je kava v običajno gostilni stala 110sit, kmalu po uvedbi evra so jo povičali na sedanjih 1,10eur.
Cene v državnem zboru so kljub temu 20% višje kot cene v trgovinah ... greš pač v trgovino in si kupiš škatlo filtrov za čas, pa si lahko za 1,40€ cel mesec kuhaš čaj.
Če bi kakšna gostilna nastavila iste cene, bi tudi imela 5x več prometa, ampak a ni bolje imeti 5x manj dela pa še vedno isto zaslušiti?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ampak kot sem ti rekel, tudi oni so si pač omogočilil kar se da lahkotno življenje....
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
brgo: če si bil v preteklih urah v službi, potem ti vsaka čast ker si res sposoben. Drži se take službe.
Bom ob priliki šel na kosilo tja (se bom že prijavil na ogled neke seje z balkona)
Ko pomislim kako ženin delodajalec dodatno "služi" na račun menze v tovarni se ne čudim da me ne mika služba pri "tajkunih". Bo tudi ženo treba spravit v drugo službo.