Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Na podlagi česa pa bodo druge cifre? Kdo pa pravi, da se ga poštar ni nažgal in pisma nekje izgubil? Ali vrgel v napačni nabiralnik ali...?
Jest srčno upam, da se zajebavaš.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Na podlagi česa pa bodo druge cifre? Kdo pa pravi, da se ga poštar ni nažgal in pisma nekje izgubil? Ali vrgel v napačni nabiralnik ali...?
mogoče se lahko zgodi kaj takega?
Citat:
Uporabnik MarkB pravi:
Pred dobrim mesecem sem na poti po Avstriji prekoračil omejitev hitrosti na AC za 16km/h (omejitev 80km/h, jaz 96km/h). Sedaj sem dobil lepe pozdrave od ustreznih avstrijskih organov s pripeto položnico za 35€. Kazen je prišla s običajno pošto in ne priporočeno. Ali je že imel kdo podobno izkušnjo? Naj dam položnico na »ignore« ali je bolje vseeno plačati? Znesek ni tako visok, da bi imel kasneje zaradi neplačila kakšne negativne posledice.
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Je bila enkrat ena lepa zgodbica tudi na Alterju napisana, pa se mi res ne da iskat.Citat:
Kakšne negativne posledice bi pa lahko imel? Če te kdaj ročno ustavijo in gredo v bazo gledat, boš plačal teh 35€. Če nisi ravno vsakodnevno v A, so pa možnosti za to blizu ničle.
Saj je lepo in prav, da plačaš kazen, ampak v tem primeru sem raje balkancČe te teži, nakaži raje teh 35€ Rdečemu križu al kaj podobnega.
Verjamem, da si raje Balkanc, zato je pa vse tam kjer je.
Rdečemu križu lahko pa še vedno nakaže. Je že čas za menjavo celotne notranje opreme.
Vzeli mu bodo avto za 500 €. Dvojna korist=kazen bo plačana, pa še prekrškov ne bo mogel več delati.Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Nimam nikol nobenih težav, jih sploh nisem imel, ....ampak s tem izvršbami najedajome prav zanima kaj bodo vzel tistmu, ko ma sam en avto za 500 evrov.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dej ne joki....v Avstriji je toleranca precej visoka. 146 km/h po števcu (tempomat) še nobene kazni. Pa je velikokrat tudi 150. Tam kjer je 30 se pelješ 40 (tapravih, ne po števcu), noben te ne bo jebal. Niti stacionarc niti laser pištolj...
Če je pa delo na cesti pa je 80 omejitev, section control, tunel, IG-L (googlaj če ne veš), tam je pa druga pesem. Pa še tam ni za vsak kilometer.
V Avstriji je vse prej kot kasiranje na dnevnem planu...