Jaz sem pa dobil pojasnilo da po ljubljani ni več kosovnih odvozov po posameznih četrtih zaradi tega, ker so jim preveč "uporabnega" pobrali razni nabiralci. Kar ne bi bilo nič čudnega.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sixpower jaz celo odvažam odpadke (na uradno deponijo, sevede na zastonj)) in zato pač vem kako to gre... včasih so recimo pri obnovi kopalnice+hodnika tiste 3 prikolice zvozili na barje brezplačno...zdaj to ni več možno. saj če dela firma obnovo ima urejen tudi odvoz odpadkov. če pa delajo v lastni režiji pa jih potem odpdaki stanjejo.
tudi če boš sedaj večkrat pripeljal z avtom (samo avto!) si zapisšejo tablico in po možnosti boš hitro fasal vaganje + plačilo. za KOSOVNE odpadke... hecno a ne?
zelo so zaostrili vse skupaj od letos dalje...
in mi je logično, da posledično vedno več ljudi odlaga odpadke spet nazaj v "hosto"...
Meni to sploh ni logično. Vsi bi radi bili boljši od sosedov in si urejajo lepe domove, ne vidijo pa, da živijo na smetišču, ko imajo 2km od doma nametan kup navlake. Kot sem že rekel, mnogi ponujajo brezplačni odvoz. Primer iz bolhe, pa tudi na podarimo.si in kje drugje se najde. Tudi če je treba plačat ta odvoz enkrat v življenju pri renovaciji, bi lahko to vzeli v zakup. Ko se bo država spomnila davka na čisto okolje, ker bo morala čistit divja odlagališča, bo pa spet direndaj.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sixpower jaz celo odvažam odpadke (na uradno deponijo, sevede na zastonj)) in zato pač vem kako to gre... včasih so recimo pri obnovi kopalnice+hodnika tiste 3 prikolice zvozili na barje brezplačno...zdaj to ni več možno. saj če dela firma obnovo ima urejen tudi odvoz odpadkov. če pa delajo v lastni režiji pa jih potem odpdaki stanjejo.
tudi če boš sedaj večkrat pripeljal z avtom (samo avto!) si zapisšejo tablico in po možnosti boš hitro fasal vaganje + plačilo. za KOSOVNE odpadke... hecno a ne?
zelo so zaostrili vse skupaj od letos dalje...
in mi je logično, da posledično vedno več ljudi odlaga odpadke spet nazaj v "hosto"...