Kauzer

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mene bolj moti to, da je dal tako izjavo praktično takoj po tekmi. Če bi dal to danes ko je že polno komentarjev povsod bi bilo bolj razumljivo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.201
11.114
113
kod Džej-Zija
Saj ravno te komentarje je sam sprožil. Lahko bi naredil tako, kot je omenjal novinar ob zajebu Tokiča. Ni se izgovarjal na slab žreb, smolo, srbečico na levem podplatu... On je kot velik športnik priznal, da je slabo igral in da je krivda v celoti njegova.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Veš kaj je razlika, Tokič je šel "uživat" na olimpijske igre - tako je rekel pred parimi tedni ko so ga intervjujali ob poškodbi. Karakter Tokiča in Kauzerja je totalno drugačen. Tokič je skromen in odkrit, Kauzer pa hoče poseči po vrhunskih rezultatih in to ga je tokrat stalo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Pa sej ubistvu ga ne obsojamo da je slab in neki, sej je uredu dečko pomojem. Ampak bl se govori okol njega zarad izjave o ''kavčarjih''. Sej o ostalih k niso zmagal oz tud ko so zmagal se ni tok govorl. Če nebi dal te izjave, bi rekl ok, ni mu ratalo gremo dalje pika, tema zaključena. Tko mu je pa ta izjava padla na glavo in folku ni usen, konc koncou, smo usi z njim držal in navijal zanjga. Pomojem je samo hotel povedat folku, da se je pač mal bolj trudil kot oni s kavča. Ampak mal prehit je bla ta izjava, nebeden mu še nič ni očital. Iz njegovih lastnih furstracij in razočaranja, je pač 'prišel ''kavčar''. Ki pa mu je, na nekem portalu hitro odgovoril, da ima isto število medalj iz OI, kot on
smile-1.gif
Šalo na stran, čestitke, trudil se je, ni se posrečilo, jbg, ni edini, ki se mu ni, svet gre dalje.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Veš kaj je razlika, Tokič je šel "uživat" na olimpijske igre - tako je rekel pred parimi tedni ko so ga intervjujali ob poškodbi. Karakter Tokiča in Kauzerja je totalno drugačen. Tokič je skromen in odkrit, Kauzer pa hoče poseči po vrhunskih rezultatih in to ga je tokrat stalo.

Oba sta choker-ja, s tem da je Kauzer še sore loser.

PS: moj kavč mu ni bil v napoto

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
No no dihaj. Vse lepo in prav če bi bil zlat. Tako pa ve kako je na OI zgubiti in bi bilo bolje, da bi najprej pokazal z dejanjem in magari potem rekel "itak sem vedel". To je moj point.

Vedno je tako (vem tudi iz svojega športnega udejstvovanja): Če rečeš moraš to narediti, drugače boš v zobeh. Zato raje ne govori prezgodaj.

Ja seveda, dajmko piækice vzgajat.
Fant sicer, kolikort se spomnim, sploh ni napovedal medalje. Povedal je le, da bo zanj vse, kar ne bo zlata, neuspeh. Zanj. In prav je tako. To je edina pravilna miselnost, ki daje možnost za useph. "Bom šel, pa se bom potrudil, kar se bo le dalo, mogoče pa pridem v polfinale" je razmišljanje luzerjev. "Grem na zmago, vse ostalo me ne zanima" je edini pravi način.
In ja, jebiga, dvakrat je očitno pri tistih vratcih preveč tvegal in dvakrat se ni izšlo. Se zgodi. Važno, da je šel 100% na polno in da se ni že vnaprej vdal.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Na zmago gre vsak normalen športnik! Samo ne lapajo vsi pred tekmo o tem. Sicer pa vsak ima svoje mnenje, kar je tudi okej.
smile-1.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
2 stvari: meni se ni zdelo, da je s kavčarji mislil vse, ki smo doma s kavča gledali tekmo, ampak tiste, ki dejansko cele dneve preležijo na kavču, v celem lajfu še niso bili v vsaj približno podobnem položaju, ko gre na vse ali nič in ne znajo drugega kot lapati čez športnike, ki se jim kaj ponesreči v stilu: sj sm vedu, da je luzer, da bo vse zasral, sam gobec ga je.

Kar se njegovih napovedi tiče, je pa očitno navzven prepričeval vse (tudi sebe) v svojo samozavest, globoko v sebi pa le ni bil 100%. Za razliko od Italijana, ki je po polfinalu napenjal mišice v cilju in bil tok arogantno samovšečen, da sem molil, da bi se okrog obrnil s čolnom in se mal ohladil. Ampak glej ga hudiča, on je res verjel vase in to več kot 100%. Verjetno je bila glavna razlika med njima ta, da se makaron ni vprašal "kaj pa, če ne bo šlo". Me pa zanima, kakšno izjavo bi dal Italijan, če bi bila situacija obratna.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Me pa zanima, kakšno izjavo bi dal Italijan, če bi bila situacija obratna.

Glede na to, da ima vzdevek Kalimero, si lahko misliš...
grin1.gif

Sosedova trava je zmeraj bolj zelena.press

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Rezultat podoben Kauzerjevemu... brez jokanja in stokanja, kako so vsi drugi krivi:

Citat:

Vstane ob 3.00 zjutraj, sede za volan in po Prekmurju razvozi kruh. Po "šihtu" vzame puško in uničuje glinaste golobe, po desetletju treninga pa kot "amater" v Londonu osvoji 7. mesto - Boštjan Maček.

Nočem primerjati dveh različnih si športov, vendar odnos dveh športnikov in na koncu rezultat.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Kar se njegovih napovedi tiče

Kauzer ni napovedoval medalje (vsaj jaz take izjave nisem slišal). Je pa jasno povedal, da je zanj vse, kar ni zlato, neuspeh. To ni napoved. S tem je povedal le, da ve, da je sposoben zmagat, in če ne bo, bo to zanj neuspeh.