Kauzer

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zato ker tisti ki so res pomirjeni in prepricani v sebe ne zapnejo 2x zapored istih vrat v roku 1/2h na tekmi kariere.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.416
113
Pomurje
meni se je zasral s to izjavo, ki je letela na nas na kauču.
Vsi smo mu privoščili zlato, zdaj pa reče naj ne pametujemo z kauča in da smo mi lenuhi, kot da samo on na tem svetu trenira.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja sem poslusal, saj sem ti komentiral zgoraj, ampak izgleda zgoraj kot da sem sam sebi "replyal"
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.187
1.967
113
Emona / Carnium
Videti je tako, kot, da si nekaj smešnega napisal, potem pa si se nasmejal lastni šali. Pih, samovšečnež brez smisla za humor
evil.gif

Drugače pa, kljub dvem naslovom svetovnega prvaka (in številnim drugim) kaže, da ima Kauzer problem. Mislim, da ima takšen karakter, ki mu občasno (očitno najraje na OI) ne dovoli perfektne vožnje. Bi rekel, da mu zje*e "frame of mind" in potem zaser=.
Nočem (in ne morem) biti športni psiholog, vendar, ko se spomnim zlomljenega vesla iz Pekinga, bi rekel, da takšna reakcija pove o njemu veliko.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Je kdo od vas kdaj AKTIVNO treniral kakšen šport, recimo toliko, da bi bil v reprezentanci, vsaj (takrat) pionirski ali mladinski. Tolk samo, da vidim, na osnovi česa ga ocenjujete, al je to samo akademska debata vseznalcev.

Meni se zdi šesto mesto na Olimpijadi odličen rezultat.

I

Izbrisan uporabnik 474

jaz sem na vse naše športnike ponosen, od prvega do zadnjega.Tudi če jih je premagala trema in niso dosegli želenega rezultata... Žal pa so pri nas in tudi tukaj na tem Aalterju ljudje, ki znajo na veliko le gobec otresat...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Se njemu zdi?
Ne, njemu se ne zdi, njemu verjetno tudi rezultat, ki bi ga dosegel za prvo mesto, ne bi bil popoln. TO je vrhunski športnik in to ga dela vrhunskega športnika. Rezultat je lahko vedno boljši in pri vsaki dirki bo našel napake, ki jih ne bi bilo treba narediti.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Človek pač ni za velike tekme. Zmaguje na SP, katere spremlja družina, punca in najbrš kakšen mimoidoči, na velikih tekmah, pred očmi javnosti, kjer se pričakuje ekstra rezultat, ki ga btw sam napoveduje in vzbuja upe, če ne v drugega, v lastno samozavest, pa pogori na celi črti. Pač klasičen nakladač.

In aktivno sem treniral šport ter bil v mladinski rep. tko da zadostujem tvojim kriterijem za komentar.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.187
1.967
113
Emona / Carnium
Ja, sej rezultat je odličen. Zdej pejt pa Kauzerja vprašat, če se strinja. Jaz njegovega rezultata nikakor ne kritiziram. Model je dokazal, da je car.
Še vedno sem reprezentant SFRJ v prdenju u prašinu
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma to je tolazba za nas gledalce..., dejstvo je, da je razocaranje veliko.
Odlicen rezultat se meni zdi 10. mesto Brajkovica na kronometru.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.187
1.967
113
Emona / Carnium
Se bojim, da bo rezultat z vsakim mesecem in tekmovanjem boljši. Upam, da bo tip še kdaj svetovni prvak ali pa celo osvojil medaljo na OI, da bom lahko svojo izjavo preklical
grin1.gif

Dejansko pa velja forumla: cilj - rezultat = ocena uspešnosti.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dalec od luzerja. Ampak ga pa zna to pokopat in ne bo vztrajal do Brazilije 2016.

Po moje pa je luzer.

Ne očitam mu, da ni vrhunski športnik, niti da se ne trudi. Prepričan sem, da v enem letu prešvica več, kot jaz v desetletju, ampak jaz se z njim ne primerjam.

Za mene je luzer, ker že drugič(!) ni izkoristil popolne priložnosti za medaljo. Na OI je prišel kot sv. prvak, kot svetovna špica, brez zdravstvenih težav, brez poškodb... skratka prišel je v popolni formi, v polfinalu je pokazal, da lahko skompenzira eno napako - ampak priložnosti ne izkoristi.

Jaz kot gledalec od naših športnikov nikoli ne zahtevam samo zmag, ampak od vseh pričakujem, da na tekmovanju da vse od sebe, da doseže osebne rekorde, rekorde sezona, preseže dosedanje dosežke...
Božič za meni ni luzer - zanj je bil pred igrami cilj polfinale, prišel pa je v finale. Šel je na glavo in ni mu uspelo, ampak ima dosežek kariere. Kaj ima Kauzer? Še eno ničlo?

Če se v vrhunski formi ne zna kontrolirati, potem mu ni pomoči. Isti kot Petkovšek v Sidneyu - praktično ni imel resnega tekmeca za zlato; in kaj je naredil?

Zmagovalca od luzerja loči to, da zmagovalec priložnost izkoristi, luzer pa samega sebe spotakne - in ob enaki pripravljenosti, enakem delu, enakem talentu, bo nekdo zmagoval, nekdo pa ne.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.416
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
jaz sem na vse naše športnike ponosen, od prvega do zadnjega.Tudi če jih je premagala trema in niso dosegli želenega rezultata... Žal pa so pri nas in tudi tukaj na tem Aalterju ljudje, ki znajo na veliko le gobec otresat...

oprosti, ampak nikjer nisem komentiral njegovega tekmovalnega dela. Komentiral sem le njegov govorni del po tekmovanju.

Žal se na obeh ni dobro odrezal.

Vsekakor ga pa cenim kot tekmovalca, le kot pravi športnik se ni izkazal.

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Kauzer je dosegel točno toliko, kot je bil sposoben v tistem trenutku - nič manj in nič več. Saj tekma ni loterija.
Še malo off: če bo vztrajal do Ria, na otvoritveni slovesnosti nikakor ne sme nositi naše zastave. V Pekingu jo je nosila Urška Žolnir, pa je pogorela v "finalu", v Londonu jo je nosil pa Kauzer....

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Res smola, kot da bi se mu količki metali pod roke ... Glede izjav pa takole. Je športnik, ne govorec. Še malo pa bodo ti rabili piarovce, ali kako?
smile-1.gif