Tega majstra sem tudi jaz mislil uporabiti, pa sem se potem premislil. Enostavno mi ni potegnilo, da bi moral vgraditi zalogovnik za hladno vodo za hlajenje.To je od sassop-ja, en mojster na PSS...
Tega majstra sem tudi jaz mislil uporabiti, pa sem se potem premislil. Enostavno mi ni potegnilo, da bi moral vgraditi zalogovnik za hladno vodo za hlajenje.To je od sassop-ja, en mojster na PSS...
A so cene toplotnih črpalk šle zadnje cajte precej gor? 8kW, nizko temperaturna, 3 fazna, bojler 200L brez dodatnega grelca, z montaž in zagonom, ta trenutek ni ponudbe pod 7000eur.
Daikin Artherma 3, Orca mono. Katere so pa klima TČ?Katere pa ti gledaš? Tole kar si ti opisal običajno ni klima TČ. 8kw pa 3 fazna, pa se brez grelca, ki ga imajo te ponavadi serijsko. Če pa ne gledaš klima TČ, potem je pa to taka cena kot je vedno bila.
Glede grelca gre najbrž za nesporazum, oz. napako pri tolmačenju. Bojler za sanitarno vodo je brez dodatnega grelca (tako na vseh ponudbah tudi napišejo).Od kdaj pa daikin nima grelca?
Orca pa ne vem no... Zakaj ne bi potem originala? Ki pa kolikor vem, ima tudi grelec serijsko.
Imaš še Hitachi, Panasonic, Fujitsu... Vse isti smorn. Se te cene preveri.
Vse omenjene so klima TČ
Dobave in postavitve podstavka. Vse se nanaša na podstavek.Kako brez dobave? Brez podstavka pa ja, to je pol zraven vedno...
Sem imela pa ponudbo se za 9kw, 3 fazno, pa je bilo 6,5k€. Tako da... Jurja najmanj so očitno šle cene gor. 3F so vedno dražje.
Tole je za marsikoga tule gor znanstvena fantastika nareditEvo tako je to.