Kronoterm Adapt.domnevam da voda-zrak ? Kolk stara je ? kir model ?
(da vidmo, če njihovo hvaljenje z učinkovitostjo in visoke cene res kaj veljajo)
Kul da lahko sam to nastavljaš.Moj Panasonic še ni nikoli vžgal grelcev.
Pa tudi nastavit se da, da jih ne more, če nočeš.
Se mi zdi to potem cisti unikum od Kronoterma. Za nobeno drugo firmo ne slisal da stimajo online na poziv.Ni hibrid, klasika en model nazaj.
Kronoterm Adapt.
Kul da lahko sam to nastavljaš.
Sploh nimaš mrzlo zunaj.Ne, UI je precej okrnjen, vse ostalo sem izvedel od tehnikov na Kronotermu, ker sem pač bil radoveden.
Prvi grelec je 6kw, dodatni pa ne vem, zaenkrat se ni vklopil. Je pa od včeraj grelec laufal konstantno, zgleda, da je spet na -7st nastavljen. Pri -11 je delala z 12kw.
aja en je notranji električni, drugi pa zunanji (nimam pojma, kaj to pomeni).
Ne, UI je precej okrnjen, vse ostalo sem izvedel od tehnikov na Kronotermu, ker sem pač bil radoveden.
Prvi grelec je 6kw, dodatni pa ne vem, zaenkrat se ni vklopil. Je pa od včeraj grelec laufal konstantno, zgleda, da je spet na -7st nastavljen. Pri -11 je delala z 12kw.
aja en je notranji električni, drugi pa zunanji (nimam pojma, kaj to pomeni).
Srednja je, 0416, ne 0724.Se pravi... Grelec 6kW, in kompresor 6kW? gledam tehnični list - ta veliki adapt (domnevam da imaš tega) lahko vleče 7kW. COP je recimo 2 v teh pogojih. Če bi grelec nadomeščal kompresor, bi za to potreboval 3kW moči. 6 + 3 = 9kW, kar je kar nekaj več kot 7kW, ki jih zmore tvoj kompresor. Torej brez grelca bi te zeblo, po domače povedano.
E hvala, teh informacij nisem dobil od Kronoterma, niti nisem spraševal ali iskal, ker do sedaj ni bilo nobeno zimo tako mrzlo, tretje leto je zdaj.Potem pa sploh... TČ sama ne bo sfolgala.
Max odjem kompresorja je 5,32kW + 6kW = 11,32kW. Da pride do 12kW odjema, to pomeni, da kompresor ni delal in sta delala oba grelca. Vendar praviš, da se drugi še ni priklopil? Torej je gnal kompresor na max + 1 grelec. Kako si predstavljaš, da bi to TČ zmogla sama?
Res je, so rekli, da za nekaj dni mraza letno bo tale čisto dovolj. 0724 modela pa takrat še ni bilo, se mi zdi.To je pa za to ker ljudje preveč poslušajo sponzorirane "strokovnjake" in posledično kupijo PREŠVOH mašinco.