Katero stran možganov uporabljate?

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Tisti, ki vam je ne uspe obrniti, poskusite uporabiti periferni vid.
Fokusirajte neko točko izven slike, ampak še vseeno dovolj blizu, da je slika nekje na robu vašega vidnega polja. Čez nekaj časa se vam bo zdelo, da je plesalka začela krožiti v drugo smer in takrat samo lepo mirno preusmerite pogled nanjo.

Meni se je ob prvem pogledu vrtela v sourni smeri, potem sem jo zarotiral.

Pa še zanimivost: Ob prvem rotiranju sem si pomagal s perifernim vidom in sem fokusiral napise nad tipkami na printerju in po pol leta, odkar ga imam, sem (kljub temu, da sem glede tega precej tečen) prvič opazil pravopisno napako na njem. Nad tipkama za kopiranje piše: "Začni kopiranj".
smile-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Men se nekaj časa vrti v levo, nato se pa zamenja v desno in spet nazaj.. sem pa dal še sestri za gledat, ona pa samo desno vrtenje vidi
tongue-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ko sliko pogledam se najprej vrti v desno, lahko jo pa obrnem tako da se vrti v levo. Rotacijo najlažje izvedem tako, da gledam v odsev na tleh.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
tudi meni je najlažje zamenjat rotacijo s pomočjo njene sence....

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

cheer.gif

sam je pa še vedno tko, da v nasproti urinega kazalca jo lažje obrnem, kot pa nasproti, si pa pomagam s tem, da njena stopala gledam oz. senco stopal
grin1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
jst si jo lahka poljubno premikam...pol ko sm se pa skoncentriru, sm pa opazu da grejo noge samo desno-levo ...premikajo se sem pa tja in se ne vrtijo. z celim telesom je tko...sam moreš najit tisto piko kjer je nična točka...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Hmm.......kaj pa vem! jaz sem že tudi skoro obupal, potem pa se mi je naenkrat odprlo in pol malo potreniraš pa ti pleše tako kot hočeš! Na začetku pa sem si pa pomagal s perifernim vidom!