Katero low budget tablico?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Malo gledam za kakšno poceni tablico, najraje rabljeno, pa me zanima katero priporočate?
Želja je samo da laufa na Androidu, uporabljala se bo pa za brskanje po spletu in pregledovanje mailov. Po drugem ni potrebe.
Iščem nekaj do kakšnih 75€, najraje rabljeno.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Moj nasvet bi bil, da ne kupuješ najcenejše. Škoda živcev in časa za čakanje.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Sem na test dobil tole tablico ... prijetno presenečen nad odzivnostjo in delovanjem.
cool-1.gif

22. jul 2007
13.573
1.755
113
124
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Malo gledam za kakšno poceni tablico, najraje rabljeno, pa me zanima katero priporočate?
Želja je samo da laufa na Androidu, uporabljala se bo pa za brskanje po spletu in pregledovanje mailov. Po drugem ni potrebe.
Iščem nekaj do kakšnih 75€, najraje rabljeno.
goclever tab 7500 pa še poštnina je gratis

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Samo tega ne.Sem nekaj dni nazaj uporabljal. o m g počasno za pop, ultra slabo neodziven zrnast zaslon,ki je takoj mastn, IZJEMNO slaba baterija aka mogoče ti dam 3 ure pol pa baj baj. Morem še kaj napisat?

22. jul 2007
13.573
1.755
113
124
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Samo tega ne.Sem nekaj dni nazaj uporabljal. o m g počasno za pop, ultra slabo neodziven zrnast zaslon,ki je takoj mastn, IZJEMNO slaba baterija aka mogoče ti dam 3 ure pol pa baj baj. Morem še kaj napisat?
potem mu pa predlagaj nekaj pametnega v njegovem cenovnem rangu
grims-1.gif

imaš še TOLE

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
kolega prodaja PRESTIGIO 9,7'' MULTIPAD predhodnika 5197 modela....mislim, da je oznaka 5097.....

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Da ne odpiram podobne teme

Kaj pa kaj takega, kar maš ti sam da je večje. Ne mislim sedaj 50€ ampak kje do 200€.

22. jul 2007
13.573
1.755
113
124
za brskanje in maile je povsem dost tudi tisti za 75, kaj mislite da vsi denar serjejo in so še na mamini zizi, da se preseravajo z raznimi overpriced tabi
grims-1.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.147
669
113
ksz...
Sam imam GoClever A971 tablico, za mislim da je 170€.
Za brskanje po netu, gledanje D3go, mejle, angry birds je čisto vredu. Moti me ker nima bluetooth ali pa gps sprejemnika, ker bi drugače bila uporabna še kot gps. Drugače za kakšno resno uporabo ni. Ima android 4.0 icecream sandwich se mi zdi.

Edini do problem sem imel z baterijo, ker je na določeni točki (ni bila pomembna pšolnost baterije - včasih manj væčasih več) zadeva začela utripati in se ji je dobesedno spipalo. Na servisu so menjali baterijo in je kao uredu. Zaenkrat dela kot mora edina graja je, da sem jo čakal 5 tednov iz servisa ker proizvajalec ni poslal baterije prej, ker oni zapakirajo v paket nekaj pa ni nujno da je vsa naročena roba noter.

Za brskanje po netu uporabljam namesto stock browserja Opero mini in niti enkrat do sedaj ni zaštekala.

Zaemnkrat za ta denar dela uredu, če bojo pa še problemi pa ne bo več uredu an =)

lp

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
za brskanje in maile je povsem dost tudi tisti za 75, kaj mislite da vsi denar serjejo in so še na mamini zizi, da se preseravajo z raznimi overpriced tabi
grims-1.gif
Kdo pa nuca tablico samo za za brskanje in maile
bonk.gif

Ravno to je preseravanje
stupid-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Samo za brskanje in maile sigurno da ne,najmanj od tega.Tablica je po mojem mnenju na splošno za preseravanje.Za to imam doma Pc,prenosnik na terenu pa Gsm.
priden.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
potem mu pa predlagaj nekaj pametnega v njegovem cenovnem rangu
grims-1.gif

imaš še TOLE

Ne morem. Lahko se samo strinjam s kom od zgoraj, da naj poveča budget, za 3x, pol pa ma nexus 7 32GB na voljo pa ima 2 - 3 leta mir.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
grims-1.gif

In zakaj bi dal 75 eur samo za prebiranje mailov in počasno, nehumano brskanje po internetu?! Pol si šele bogat.
bonk.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
grims-1.gif
Kdo pa nuca tablico samo za za brskanje in maile
bonk.gif

Ravno to je preseravanje
stupid-1.gif

Exactly
aplauz.gif

btw Bo treba prej preletet temo, pa pol odgovarjat
evil.gif