Katero klimo?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Seveda jih nimajo več, ko jih je pa špar vse pokupil
smile-1.gif

@Igi: kaj bi lahko bil vzrok piskanja v tej panasonic klimi, po tem ko jo ugasneš? Pa ne piska vedno... Gre za tisto, ki si jo montiral v bloku v Novi vasi (3. nadstropje)?

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Seveda jih nimajo več, ko jih je pa špar vse pokupil
smile-1.gif

@Igi: kaj bi lahko bil vzrok piskanja v tej panasonic klimi, po tem ko jo ugasneš? Pa ne piska vedno... Gre za tisto, ki si jo montiral v bloku v Novi vasi (3. nadstropje)?

Piskanje kot v smislu pretakanja plina? kot pri kakšnem gorenjevem hladilniku, ko se ugasne kompresor? Tisto je normalno. Ampak dolgo pa to po navadi ne traja...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
igi: no daj mi hitro ponudbo do 550-600€ max. Invertno.

......u nedeljo bo pa dež, pa te bo spet minilo. V tem času ko tukaj sprašuješ za ponudbo (mimogrede vse ti je že povedal) bi se sedaj že hladil...
cool-1.gif

Jaz se!! Zmontirana v sredo. Monter Igi...cena odlična , glede na vse skupaj ( profesionalnost itd...)....Verjemi 2 x mi je Igi montriral in obakrat zadovoljen. ko bi le vsi monterji in ostali obrtniki imeli takšen odnos do dela in do stranke..
Priporočam.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
zdele pa verjamem da je igijev poklic oblegan... midva sva se pol leta menila, pa sva na koncu se dobro zmenila - vsaj jaz sem takega mnenja

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
igi: no daj mi hitro ponudbo do 550-600€ max. Invertno.

Hej!

samo klimo ti lahko dam za ta denar ja. Brez montaže!

Glej če imaš namen kupiti inverter kupi INVERTER! To pomeni nekaj v smislu Panasonic, Mitsubishi, Toshiba... Tiste kvazi kitajski inverterji so kr neki. Sej ne bom rekel, da ne delajo, samo ni to to. Potem vzemi raje najcenejšo ON/OFF klimo in je to to!

Lp

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Jaz pa bi vprašal naslednje:

1. Ali se splača klimo kupit kar pri podjetjih, ki tudi montirajo klime ali je kaj ceneje npr. preko spleta? Ali to pomeni tudi dražjo montažo, če ne kupiš klime pri isti firmi, kot ti jo potem zmontirajo?
2. Katero podjetje ima dobre cene in dobro montira na področju Maribora? Res me nikoli ni zanimalo to področje, sedaj pa ne vem, kje drugje naj to vprašam. Torej, zanima me, kakšne izkušnje imate z podjetji, ki montirajo klime na področju Maribora?

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Jaz pa bi vprašal naslednje:

1. Ali se splača klimo kupit kar pri podjetjih, ki tudi montirajo klime ali je kaj ceneje npr. preko spleta? Ali to pomeni tudi dražjo montažo, če ne kupiš klime pri isti firmi, kot ti jo potem zmontirajo?
2. Katero podjetje ima dobre cene in dobro montira na področju Maribora? Res me nikoli ni zanimalo to področje, sedaj pa ne vem, kje drugje naj to vprašam. Torej, zanima me, kakšne izkušnje imate z podjetji, ki montirajo klime na področju Maribora?

ja splača se ti naročiti "komplet", ker bo takrat 8,5% ddv, seveda če gre za stanovanje in fizično osebo. Če kupuješ ločeno si že v štartu na zgubi za tistih 11,5%....
Cene na netu so včasih res nekaj nižje od priporočenih, ampak se monterji tudi prilagajamo
wink-1.gif

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Aha, Igi. Tudi tebe sem mislil nekaj vprašat... Ti delaš za katero firmo ali samostojno (to me zanima zaradi garancije)? Koliko dni je približno za čakat, če pri tebi kupim napravo in montažo? Zanima me tudi, če montirate tudi v Mariboru?

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.201
113
Celje
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Aha, Igi. Tudi tebe sem mislil nekaj vprašat... Ti delaš za katero firmo ali samostojno (to me zanima zaradi garancije)? Koliko dni je približno za čakat, če pri tebi kupim napravo in montažo? Zanima me tudi, če montirate tudi v Mariboru?

Delam zase in svojo "firmo"
smile-1.gif
Tudi če me recimo vlak povozi ti načeloma ostane garancija na klimo, ker jo daje uvoznik