Katero klimo izbrati ?

trygy

Pripravnik
28. dec 2009
48
1
8
Panasonic Etherea inverter CS/CUE12QKE ali letošnji model MITSUBISHI MSZ/MUZDM35VA
zanimajo me izkušnje in mnenja. Klimi sta različni in tudi različno dolgo na trgu.
Za mnenja se vam že zahvaljujem.
Lp

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Tole jemljem bolj kot provokacijo kot resno vprasanje
smile-1.gif

Primerjas vstopni in skoraj najvisji model. Pri tej primernavi ti tezko kdo svetuje mitsubishija. Tudi denarno je vmes skoraj faktor 2.

trygy

Pripravnik
28. dec 2009
48
1
8
Ni mišljeno kot provokacija, razlika v ceni je manj kot 200eur, zanima me če se ti euri dejansko poznajo ob uporabi teh dveh klim.
Klimo si prvič nabavljam in bi rad čim več od nje
smile-1.gif

Lp

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Ne vem no Panasonic CU-E12QKE je redna cena za ddv 1.169,00 €, Mitsubishi MUZ-DM35VA pa 789,90 €.
Sem na hitro preletel net in vidim, da Panasonica se je očitno spet treba znebiti in so popusti v smeri 30%
stupid-1.gif
. Ni realno, pa vseeno.

Čeprav sem načeloma proti Panasonicu bi bil v tem primeru vseeno nasvet, da ne razmišljaj in ga vzemi. Edino glej, da boš imel zadaj korektnega uvoznika (Panasonika uvaža vsak ki ima 5 minut časa) in pa seveda monterja, ki ga boš lahko čez tri tedne še priklical. Tole kar dobivam letos informacije iz terena, ko za Bigbang in podobne montirajo Hrvati za pol cene, je v povprečju kar katastrofa. Seveda tudi kasnejše reklamacije pride reševati "že kdo" in na koncu ko vsi obupajo pride klic do domačih serviserjev/monterjev...

Spodaj pa še ena fotka nezadovoljne stranke... Razen tega, da je že pri montaži baje šlo "vse narobe" (od prahu, poškodovanja drugih predmetov, porisanih sten...) predvsem pa neodzivnost na kasnejši klic ko zadeva ni delovala tako kot bi naj. Mene je v osnovi zmotila sama montaža. Daleč od tega, da sam naredim vedno v piko in popolno, se pa poskusim temu približati. Tako kot tole spodaj pa ne vem no... Jaz nebi podpisal, sploh, ker je šlo za klimo v vrednosti blizu 1500€
redface-1.gif

2463409-IMG_0200.JPG

Priponke

• 2463409-IMG_0200.JPG
    2463409-IMG_0200.JPG
    46,8 KB · Ogledi: 225

trygy

Pripravnik
28. dec 2009
48
1
8
Podoben forum tudi obstaja pa sem na tem vprašal, gre se za izbiro in mnenje in forum mislim da je temu namenjen. In za vsako temo
na netu obstaja forum in če nebi uporabniki foruma postavljali znova in znova novih vprašanj bi tudi alter šel v pozabo. Zato, oprosti ni mi čisto jasno zgleda da predno dam vprašanje moram dva dni prebirati kako se prerekate o vsaki stvari.
Obljubim ne bom več dal vprašanj ali prosil za kakšno mnenje vsaj na tem forumu ne......
LP
Zahvaljujem se pa formurasu igi za odgovor
467716-post_slo.gif