Podobne imam doma na paleti nove. Sem imel namen delati točno to, pa sem se premislil. Če kdo hoče, jih lahko odpelje brezplačno.Pa če kdo ve kje pri nas take kamne kupit??
Podobne imam doma na paleti nove. Sem imel namen delati točno to, pa sem se premislil. Če kdo hoče, jih lahko odpelje brezplačno.Pa če kdo ve kje pri nas take kamne kupit??
kak pa je švedski ogenj?
Potem je bila tvoja neka slecial.zadeva.Hanzi, ne bo držalo. Tale je bila vsaj 5mm. Je kar nekaj časa trajalo da sem jo z to 50A plasmo zrezal.. če bi bila 1.5mm bi jo rezal kot škarje režejo papir.. Je še nekaj kosov ostalo, ti lahko izmerim debelino, če mi ne verjameš..
Rezal sem v plošče po 0.5m2, in na koncu je celo ploščo zvilo, plasma pač proizvaja ogromno toplote.
mi pošlješ prosim sliko kako zgledajo. Pridem iskat, če so mi všečPodobne imam doma na paleti nove. Sem imel namen delati točno to, pa sem se premislil. Če kdo hoče, jih lahko odpelje brezplačno.
A se je kdo vmes opogumil in kupil to kurišče iz prvega linka? Dejansko sploh ni kakšne resne izbire pri nas.. Bo to kurišče zdržalo kakšen čas, ce bi ga umikal z dežja in podobno? Ne bi dajal 150eur za eno sezono občasnega pogrevanja.
Drugo vprašanje glede dimenzije. Naj se res vzame stotko? Teta tukaj:ima 80cm pa že ta izgleda ogromen. Plac imam, samo če je res smotrna večja velikost.
Lahko potrdiš iz prve roke da je to ok zadeva? Oboje se dobi pri nas. Žalostno samo, da je pokrov praktično toliko eur kot celo kurišče...Pozabi to - to je iz papirja …
Če kdo kupuje naj skoči preko meje (ali preveri ali imajo pri nas) in nabavi tole.
Pa zraven kar še ustrezen pokrov. Če mu je predrag služi tudi kakšen plastične od škafov.
Luknje v podnu pa ne vrtanje nikar - če bi bila potrebna in smiselna, bi se sklede prodajale že z luknjo.
Smisel sklede je, da nimaš ognja in njegovih “produktov” na tleh …
Mi imamo tudi tega.Imamo tega. In mrežo. Odlično gori. Brez nog žge travo. Peče se odlično.vrtno kurišče - style 890, z nogami
zunanje lurišče je atraktivno oblikovano in zbuja pozornost okolice. Primeren je za uporabo na domačem vrtu ali kot okras pred gostiskim lokalom.www.gorenc.eu
In pol ko je dež pa ti ga zalije?Luknje v podnu pa ne vrtanje nikar - če bi bila potrebna in smiselna, bi se sklede prodajale že z luknjo.
Smisel sklede je, da nimaš ognja in njegovih “produktov” na tleh …