Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Schubertko hvali, kdor jo ima. Ker ga je sram priznati, da jo je preplačal. Menda je glasna. Menda. Jaz imam preklopno Nolan. Ni slaba, ampak ob menjavi grem na Airoh.
Ok. Mene si prepričal. Kaj bova zdaj z ostalimi...ki jih btw ni mal. Motorrad D, BMW... pa tut če ti ni odveč preberi si kakšen test. Le zakaj tist ki ima Schubert ima samo dobro za povedat o njej??? Imel Nolan in ne mislit,, da govorim o teh piskrih napamet tako kot ti o Schubertu.
Ja, sorry, če sem ti stopil na žulj... A ne smem napisati svojega mnenja? Misliš, da je ta Nolanka moja edina čelada? V 28 letih motoriranja sem jih enih par že menjal. Priznam, Schubertko sem imel gor samo enkrat za 20 kilometrov, mi ni bila všeč. Enim pač je, kaj naj zdaj. In, če se tebi dobro obnese, ne vem zakaj bi ti to izpodbijal. Verjetno sam veš, da vsaka čelada ni za vsako glavo. In, ko enkrat najdeš čelado, ki ti na glavi dobro sedi, ti je všeč, udobna.. ni rečeno, da ti bo na motorju tudi udobna. Vetrni tok je na vsakem motorju drugačen. Dovolj je že centimeter višja ali nižja šipa, pa bo piskalo in žvižgalo, da bo veselje. In obratno, da bo čelada tišja, če je prej žvižgala.
In, ne boj se, tudi kakšen test preberem tu in tam. Ampak vsemu ne gre slepo zaupati in verjeti. Edini verodostojen test je ta, ki ga opraviš sam. Saj veš, kaj mislim s tem. Švabi, normalno da bodo forsirali Schuberko, Lahi Nolana, Japonci pa Shoei in Arai. Kar pa ne pomeni, da vseh skupaj ne more scat peljati en Airoh. To sem sicer malo karikiral, v grobem pa je tako.