Kateri ženski parfum je zdaj "IN"?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
bova? hočeš rečt, da morem dat mojmu za prebrat to temo
grin1.gif

Ne ne, samo vsi rečejo samo v ednini, jaz sem za spremembo podal dvojino. Preveč mu tega ne kaži in predstavljal, ker lahko postane odvisnost. Mene je kr potegnil. Vsakič ko kam grem, mal lutam po parfumerijah
crazy1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no, se ni za bat, da bo lutal, ker ve da ne sme, čeprov bi mi najrajši nebesa dal pred noge, če bi lahko
grin1.gif

bova upoštevala tvoj nasvet, pa za oba neki nabavila skupaj
grin1.gif

p.s. je pa lepo, da tako razvajaš svojo drago
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Angel je bolj zimski vonj, js osebno bruham če na keri zavoham poleti "theOne, Hypnose, Angel, Lolita Lempicka" ker so to PREMOČNI vonji za poletje....

Kolegico zanima če ma kera bejba mogoče doma ESCADA Island Kiss, Pacific Paradise, Magnetism.... pa da ne rab če bi prodala, lohk dam njen kontakt pa se zmente pol.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam te Escade so kao poletni vonji, sam so zame čist too much presladki za poleti, ko je fajn vroče...jst sm mela Pacific Paradise pa sm se ga prov hitr naveličala in dala mami...
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kolegica ga je gledala pr moji prjatlci sam ga ona ful redno uporablja tko da ji ga ni mogla dat. Ma men ma Escada full cenene vonje, mogoče pogojno tale tanov Incredible me da je kokr tok, sam kupla ga neb pa nikol. Zame je za poleti bil idealen Cacharel Eau d' eden... dokler nism fasala alergije na eno snov k je v skor vseh parfumih.

Še zmer no-če kera ma al pa pozna koga da ma, naj mi sporoči, kolegica bi bla res ful vesela, ma tud neki za menjat ene parfume tko da se da vse zment.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Sam te Escade so kao poletni vonji, sam so zame čist too much presladki za poleti, ko je fajn vroče...jst sm mela Pacific Paradise pa sm se ga prov hitr naveličala in dala mami...
smile-1.gif

zmaga.gif
men tud čist presladki vonji...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Angel je bolj zimski vonj, js osebno bruham če na keri zavoham poleti "theOne, Hypnose, Angel, Lolita Lempicka" ker so to PREMOČNI vonji za poletje....

Kolegico zanima če ma kera bejba mogoče doma ESCADA Island Kiss, Pacific Paradise, Magnetism.... pa da ne rab če bi prodala, lohk dam njen kontakt pa se zmente pol.

Bruha se za to ,ker se večina punc preveč našprica z temi parfumi in pol enostavno smrdijo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Niti ne, stvar je v tem, da so to t.i. "zimski" parfumi, ki so zelo močni in se vsaj jaz z njimi ne pošpricam več kot enkrat. Pa vseeno bi v poletni vročini dušila vse v radiju 3m, zato se v vročini odločim raje za kakšno bolj lahko varianto.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Mogoce neumno vprasanje, ampak vseeno. Koliko parfumov pa ima ta tvoja kolegica, da jih hoce menjat kot Pokemon karte?

Osebno imam 3 parfume pa se pocutim malo neumnega (2 podarjena).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jah, js sm jih mela v svojih dobrih časih (ko še nism mela alergije) tko kr velik, pa kokr sm se menila z dekleti, so jih mele nekatere še več... Govorimo o nekaj deset parfumih, moraš pa vedet da je to še malo (pa seveda noben točen parfum iz Refana, vsi original). Kolikor spremljam en ženski forum (PL) vidim da sem bila v manjšini glede števila parfumov.
O moških in o tem koliko ma kdo parfumov pa- poznam enega tipa ki bi se lahko kosal z vsako žensko glede parfumov, pa ni gej, samo pač rad je zrihtan u nulo
wink-1.gif
Pa sigurno je še kje kakšen tak.

Sem pa mnenja, da si more človek z leti najt nek SVOJ vonj, po katerem se te pač "prepozna" in maš enega za zimo, drugega za poletje... Torej 2 vonja. Js sm si pozimi dajala na oblačila Guccijev novi, zdej poleti pa nevem, kakšn malo dišeč antiperspirant pa bo kr ql pomoje, zame in za druge nosove
grin1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
poznam enega tipa ki bi se lahko kosal z vsako žensko glede parfumov, pa ni gej, samo pač rad je zrihtan u nulo
wink-1.gif

Glede celega tvojega posta OMG
uf-1.gif
,
Glede citata pa sledeče: če je merilo urejenosti v nulo imet ne vem koliko parfumov pa se z njimi špricat, pol samo
uf-1.gif

Ne rečem, da ni lepo lepo dišat, sam ... ej, pretiravat pa res ni treba z izjavami !!!

In ja, sem urejen ...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Joj no, sej nisem mislila tko... Valda da se stušira pa da je tud tko urejen pač do pikiče natančno, parfumi so pika na i. Sem mislila da je to bolj razumljivo... Pa tud sej se ne šprica 3x na dan pa vsakič z drugim, mal pač menjava glede na vse. Recimo k športni opravi ne sede nek hud elegantn parfum, ravno tko na elegantno obleko ne sede en cenen športn parfum. In to je moje mnenje, da nam pol spet vidla kakšnga obešenca še za to izjavo.
Pa tud... No kok jih ma pa tvoja bejba? Parfumov mislm?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
No, tale odgovor mi je pa veliko bolj simpatičen ... in realen.

Glede drugega dela, vprašanja, ti pa ne morem odgovort, ker ne vem, kero misliš?
evil.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz jih imam doma nekaj čez 10, po moje ene 15. Me zelo moti, da so embalaže ponavadi šele od 30ml naprej, ker se teh močnih vonjev zelo malo porabi in jih imam potem tudi po 6 let in več (shranjene v omari na temnem in hladnem, seveda). Če bi bili po 10 ml bi bilo ravno prav, tako pa si ne upam kupovati novih, ker jih ne bi nikoli porabila.
frown-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kakšen pa je eleganten parfum in kakšen je športen (mogoče je športen takrat, ko omenijo v reklami, da je športen?) ?

koliko je treba dati na sebe parfuma (10ml? več?), da potem ima prostor še 30min vonj po temu parfumu?

enega poznam in po njegovem parfumu točno veš kdaj se je on nahajal kje
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Se mi zdi, da če si vsaj malo "nadarjen" za vonje, boš to razliko takoj prepoznal...
wink-1.gif

In kdo je govoril o tem, da more prostor še 30 minut dišat po njem??? Js ne. Meni je všeč, če je nekdo naparfumiran toliko, da se vonj diskretno zavonja ko si v človekovi bližini, to mi je najbolj rajcig (ja, med drugim tud to).

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
jaz sploh nisem nadarjen za vonje
grims-1.gif

lahko povoham (v parfumeriji, mueller,..) 10 parfumov, pa na koncu sploh ne vem, kaj sem povohal, kateri dobro diši, kateri ne
crazy1.gif

zame je kupovanje parfumov isto kot kupovanje oblačil
crazy1.gif