Kateri ženski parfum je zdaj "IN"?

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Parfum je zelo osebna stvar in je res težko kupovati to za drugega ali svetovati. Pa še nekatere parfume (npr. Armani Code) lahko vohaš na vsaki drugi in to ni fun.

Lahko izbereš kaj poletnega. Jil Sander Sun Delight ne bi mogel bolj spominjati na plažo, vročino, sončno kremo..
srce-1.gif

Tak mladosten je tudi Estee Lauder Pleasures Delight, ki je mešanica vanilije in jagod
srce-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:

evo da ti povem kaj uporablam:
- j'adore(dior)
-naomagic(naomi)
-cool water

mam pa tud channel no.5, samo je uporabljen zelooo občasno(spešl priložnosti)

Parfum je verjetno od Coco Chanel. Sicer pa ga največ uporabljajo stare babe.
grin1.gif
Madamosielle bi bil za mlajšo gospodično malo bolj primeren. Sedaj je zunaj tudi nek novi; sem ga zadnjič testirala pa mi je bil zelo všeč.

MX: Če so ji všeč parfumi raznih "zvezdnic", potem niti nimaš kaj veliko za falit, karkoli že kupiš.

Sem pa dobila zadnjič tudi tester nekega super poletnega vonja, samo se ne spomnim od koga, saj ni bil nek znan. Ob priložnosti dopišem za katerega se je šlo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Sem pogledala in tisti poletni vonj je Essence by Narciso Rodriguez. Prvič slišim, ampak diši pa lepo.
Novi od Chanela pa je No 5 eau premiere. Mi deluje dosti lažji od originala, ampak ga ne bi priporočala vsakomur.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Gate trga!

Fajn zate
evil.gif

Malko..kaj pa..da je pricugaš v parfumerijo, pa ji rečeš...srce...izberi nekaj za dušo. Pa bo eno uro uživala ob testiranju. izbrat itak ne bo vedla kaj..potem jo pa pelješ še kaj pojest ali zgolj na drink...pa si bo precej bolje zapomnila da si 'kupil parfum'.

Hvala, to proceduro dam skozi vsakič ko grema skoz mesto. Ne šuhi al pa oblekice, samo j*beni parfumi, stojim v mulerju ko
kup nesreče, ko po 20ih minutah prleti; "Eh nič nimajo pametnega!" (tako pred enim tednom niso meli...)
rolleyes-1.gif

Sicer ideja je dobra, a jo izvajam vsako soboto popoldan,...
frown-1.gif

Kupil bosov red pa v rezervi še mam tega dkyn al kaj je že - ko ga kje polomim, da uletim v nedeljo zvečer z novim
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Parfum je ful težko nabavljat, js sm ponavadi zadevo s tem rešila tako, da sem enostavno povedala natančno ker parfum si želim met, pa je blo. Sicer pa sovražim prejemat parfume za darilo, ker obožujem da si ga grem sama kupit. Kot 18 letnica sm se zaljubila v Bodytalk od TomTailorja, zdej mi je pa preveč otročji, kaj pa vem, okusi se spreminjajo z leti. Letos pozimi je bil pri meni najbolj aktualen Gucci by Gucci ki se ga nisem naveličala no matter what. Lolita Lempicka se mi zdi da je bolj zimski vonj, ful težek?
Sicer pa kakšen Dior-Miss Dior, ali pa Chloe...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Zdej lahko v Muellerja pelješ povohat L'Eau par Kenzo Eau Indigo.

Ni prav novo, sam različica, ampak izvirnik je prav prijeten za poletje.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
bova? hočeš rečt, da morem dat mojmu za prebrat to temo
grin1.gif

no, drgač sm pa zvedla, da je Love of Pink novejša verzija, ne vem pa koliko sta si vonja kaj podobna. Ob priliki ob morda kateri od njiju moj.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Si že nabavil kaj?

Jaz sem moji nababil Armani Code lansko leto in še ga ima zdaj. Ne porabi se veliko, ker je kvaliteten in se ne razdiši takoj.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Lušten za zdajšnji čas je Versace - Bright Crystal. Drugače pa meni zelo ljub za ta čas (in še bolj poleten) D&G - Light Blue. Ali pa Lancome - Hypnose. Lolita Lempicka je mnjami, ampak jaz ga imam za pozimi raje...je zelo topel in sladek vonj, za zdaj je morda boljše izbrat kaj svežega...ali pa kakšno klasiko.