Tole je mislim dobra ponudba. Velik in varen avto.Za 3000 jurje kupiš v70 2006 letnik d5 pa ga prodaš čez pol leta za isto ceno al pa 200 Eur manj. Varen, udoben, velik
Tole je mislim dobra ponudba. Velik in varen avto.Za 3000 jurje kupiš v70 2006 letnik d5 pa ga prodaš čez pol leta za isto ceno al pa 200 Eur manj. Varen, udoben, velik
Najdi brez turbine in DI ce znasZa ceno 10-15k dobiš od a do ž.
Hint: ceneje kot kupiš, manj boš potencialno izgubil ob prodaji.
Glej da ima avto narejen velik servis in čim manj rje po podvozju, da ni počen sprednja/zadaj,
dobra sklopka/2 masni vztrajnik, pri dizlu glej stanje dpf/adblue/egr/turbine/šob.
Mesto, AC, kratke/dolge vožnje?
Če kratke in mesto, bencinski motor brez turbine in direktnega vbrizga.
Enoprostorec, 5, 7 sedežev ?
Renault Scenic, Ford s-max, Toyota Corolla verso?
Ta je bolj v njegovem buđetu, sam ne vem, če so pupike v ceni ali ne?Za 3000 jurje kupiš v70 2006 letnik d5 pa ga prodaš čez pol leta za isto ceno al pa 200 Eur manj. Varen, udoben, velik
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22657651&display=Volvo V70Mam enega takega doma samo z eno pupikoSicer je bo
Ta je bolj v njegovem buđetu, sam ne vem, če so pupike v ceni ali ne?https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22657651&display=Volvo V70
Jaz mojega pod 15 ne dam. 12k je za Tilnovega zelo dobra ponudba. Veliko je vloženega. Lahko pa pogledaš Mobile...To s temi cenami so ljudje resni?
Kupiš pa t5. Bo cena šla samo gorČe dobiš dobrega, ga sploh ne prodašto je kočija za vozit, če nima glih 500.000 km. Sam cena dizla bo mal problem ratala.
Mam enega takega doma samo z eno pupiko
Jaz mojega pod 15 ne dam. 12k je za Tilnovega zelo dobra ponudba. Veliko je vloženega. Lahko pa pogledaš Mobile...
Po novem SMSe posiljajo, je nafta draga postala.Ja, verjetno mu piše na čelu.

Kak te v oblakih. Toliko časa se prodaja, ker Volvaši zbirajo denar, drugače kupcev je ogromno. Še par mesecev, pa bo vsaj en skupčko.Pa ti je kdo ponudil ze pod 15? Tilnov ma pa tako dobro ceno, da se ze vsaj pol leta prodaja. V oblakih ste volvasi.

Nima veze, poznam pa trg. Novi še grejo na fafing in lizing, rabljeni pa še dizel Passati karavan so praktično mrtvi in gredo potem staro za novo po konkretno bogi ceni.Prodajaš avte oz. iz kje črpaš to znanje o mrtvem trgu?
Slovenija definitivno ni trg...nima VAG ali BMW značke. Nisem se še probal niti nebom.Pa ti je kdo ponudil ze pod 15? Tilnov ma pa tako dobro ceno, da se ze vsaj pol leta prodaja. V oblakih ste volvasi.
Dizel in ročni je dobra kombinacija. Eh tej filtri in olje pa res ni Drago. Ostalo pa nič ne crkne. Midva sva lansko leto kupila 2006 , d5 ročni 6st. 20k km nobenega problema. Pa jih ima 518k zdaj.Zakaj naj bi se dalo 20 let starega V70 enostavno prodati? Domnevam da je govora o dizlu in ročni menjalnik?
A ni Volvo sinonim za drage dele in servise?
v bistvu mi je vseeno kolko je blo vloženega in kolko so na mobile.de. Govorimo o 22 let starem avtu z 350k km.Jaz mojega pod 15 ne dam. 12k je za Tilnovega zelo dobra ponudba. Veliko je vloženega. Lahko pa pogledaš Mobile...
Očitno ostajajo verbrennerji. Jaz sem električarja prodal v prej kot enem mesecu za ceno ki sem jo želel iztržiti.Nima veze, poznam pa trg. Novi še grejo na fafing in lizing, rabljeni pa še dizel Passati karavan so praktično mrtvi in gredo potem staro za novo po konkretno bogi ceni.
Po drugi strani si pa s kešem sedaj car pri privat prodajalcih in se da dogovorit za dobro ceno.
Vozi dokler gre, ker za 518 Eur ne bos dobil nic boljsega!Dizel in ročni je dobra kombinacija. Eh tej filtri in olje pa res ni Drago. Ostalo pa nič ne crkne. Midva sva lansko leto kupila 2006 , d5 ročni 6st. 20k km nobenega problema. Pa jih ima 518k zdaj.