Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kateri UPS se mi splaca nabaviti, ce mi Conradov Energy Check za masinerijo, ki bo priklopljena gor (2 racunalnika + "periferija") nameri 370-500 W? Firma naj bi (menda) bila APC.
Drugače pa če imaš 500W porabe, potem bi bilo smiselno kupiti malo močnejši UPS, ker če ga obremenjuješ na meji, potem zelo malo časa drži, pa še baterijo hitro uničiš. Tako da bi bilo smiselno iskati 1000+VA UPSe.
Citat: Uporabnik Torque_monster pravi:
Tudi jaz sem kupil to firmo UPS-ja samo ta modeli ni ON-LINE UPS kar pomeni, da ne popravlja napetosti ampak samo posreduje v primeru padca napetosti!
Online ne popravljajo napetosti cel čas, ampak samo takrat ko pade iz tistega območja (pri mojem je to: pod 208V in nad 253V), potem jo popravi na 230V (lahko nastaviš tudi na 220V).
Imaš pa tudi takšne, ki imajo dvojno konverzijo - ti pa cel čas zagotavljajo konstantnih 230V. Cena je seveda tudi temu primerna
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.