IbizaDriver ali ima ta hoferjev daljinec tudi možnost upravljanja večih naprav hkrati (torej da z enim pritiskom na tipko vključiš oz. izključiš npr. TV in STB) ???
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
IbizaDriver ali ima ta hoferjev daljinec tudi možnost upravljanja večih naprav hkrati (torej da z enim pritiskom na tipko vključiš oz. izključiš npr. TV in STB) ???
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jest mam tega od Hoferja. Ima dvovrstični displey, osvetljene tipke (vklop osvetlitve ob pritisku katerega koli gumba), možnost nadzora 10 naprav, programiranje po znamki naprave, po kodi in učenje iz starega daljinca. Ima celo možnost makro ukazov in "global volume".
Zadeva dela ok, sploh za ta denar (9 evrov). Kar jo razlikuje od ostalih je možnost učenja funkcij iz starega daljinca in to celo v kombinaciji z predprogramirano nastavitvijo. Nastavitev po znamki je kul, saj praktično ne rabiš tistega listka z kodami, pač pa samo na displeju izbereš "TV" in recimo "panasonic" in ti vpiše default nastavitve, potem pa z ročni učenjem popraviš kar ti ne ustreza ali pa recimo dodaš kako funkcijo od druge naprave (na WDTV shemi recimo dodaš da ti dela "screen aspect" tipka od TV-ja in volume tipke od ojačevalca).
Za ta denar je daljinec zmaga (tudi ne deluje preveč "cheap")
Citat:
Uporabnik milcuk pravi:
En lep pozdrav vsem skupaj.Sem nov uporabnik tega foruma ,ki pa sem ga otkril povsem po naključju,ki pa imam takoj na začetku en problem ki ga nekak ne morem rešit namreč kupil sem univerzalni daljinec Medion v Hoferju TV mi je uspelo usposobit sedaj bi pa rat usposobil še DVB-T Strong 8110 pa mi nekak ne uspe ,namreč nobena koda ki sem je najdu mi ne deluje. A se mogoče komu sanja kako naj zadevo spravim v pogon oziroma rabil bi tisto čarobno kodo -če seveda omenjeni daljinec sploh deluja na tem Strongu?
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Ali ima kakšen od teh univerzalnih daljincev tipke, ki se ponoči lahko osvetlijo?
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Sem imel pa ravno danes pozitivno izkušnjo z Logitechovim supportom. Ko sem naučil daljinec za nek nobrand dvb-t box, ki ga nimajo v svoji bazi, mi le ta ni deloval kot je treba. Ob enkratnem pritisku tipke, sta se sprožila dva ukaza. Po obrazložitvi problema so mi stvar sami popravili kar na mojem online harmony account-u, tako da sem samo ponovno sinhroniziral daljinca in stvar deluje.
Pohvale Logitechu.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jest mam tega od Hoferja. Ima dvovrstični displey, osvetljene tipke (vklop osvetlitve ob pritisku katerega koli gumba), možnost nadzora 10 naprav, programiranje po znamki naprave, po kodi in učenje iz starega daljinca. Ima celo možnost makro ukazov in "global volume".
Zadeva dela ok, sploh za ta denar (9 evrov). Kar jo razlikuje od ostalih je možnost učenja funkcij iz starega daljinca in to celo v kombinaciji z predprogramirano nastavitvijo. Nastavitev po znamki je kul, saj praktično ne rabiš tistega listka z kodami, pač pa samo na displeju izbereš "TV" in recimo "panasonic" in ti vpiše default nastavitve, potem pa z ročni učenjem popraviš kar ti ne ustreza ali pa recimo dodaš kako funkcijo od druge naprave (na WDTV shemi recimo dodaš da ti dela "screen aspect" tipka od TV-ja in volume tipke od ojačevalca).
Za ta denar je daljinec zmaga (tudi ne deluje preveč "cheap")
Osvetlitve tipk pa tale zadeva nima. Ima samo osvetljen ekran in še tega lahko izklopiš.
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Harmony 300i ja. Razlika med 300 in 300i je zgolj v obdelavi. 300 je mat črna, 300i pa bleščeče črna.
Mojim potreba zadovoljuje, (TV, dvb-t, stolp) in ena rezerva. Torej podpira "le" 4 naprave. Izdelava je 1a, oblika je tut super in lepo sede v roko, ...
Edit: še to, myharmony.com online vmesnik za nastavitev daljinca je res preprost in uporaben. Brez kakršnih koli težav mi je prepoznalo 10 let star sony-ev tv, nobrand dvb-t box pa sem tudi hitro naučil. Težavo, ki sem jo imel so pa tudi hitro popravili in to celo v nedeljo.