kateri univerzalni učljivi daljinec

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
V Lidlu so zanimivi, podpira do 8 ali 9 naprav, učljiv, lahko posnameš tudi kake macrote,... Za smešnih 8€.
Pa tudi izgled ni ravno slab
smile-1.gif

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Kako je z temi univerzalnimi daljinci s teletextom? Ker nimajo glih posebnega knofa za vklop TTX, je nekje notri v meniju sam moraš do tam se prebit.Jaz sem kar en knof določu (nuču)da se vklopi TTXali imate drugi kake druge variante.

@softi, pejd u HN al pa u BB tam jih imajo.Jaz sem ga kupu u HN še za 10 centov cenej kot si ti napisal da bi dal zanjga. Tam na spletnih straneh mnogo pretiravajo z takimi cenami,sem tud jaz hotu ga kupit preko spleta pa je tud bil tam nekje okol 140€ pol sem pa šel mal pogledat u HN in evo ga za 79,90€.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
Tist kar rabim imam na vrhu ostalo pa je v podstraneh. Na nekaterih napravah je tudi prek 60 funkcij. V daljincu je kompleten nabor.
govorim za Logitech One

Kakšni pribljižki so ti nizkocenovni "kitajčki" ne vem.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Nism govoru o 'kitajčkih' ker nimam nobenga,ampak o philipsovem SRU 8015.Sem pa tud pogledal tako po sliki tega ''one note'' daljinca pa tud nima knofa za vklop TTX-ta, tako kot noben univerzalni daljinec kerga koli sem gledal. Tako da če hočeš tako na brzino pogledat teletekst si moraš kar določit en knof za to zadevo.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.038
401
83
Ne harmony 300 nima osvetljenih tipk.

Sem imel pa ravno danes pozitivno izkušnjo z Logitechovim supportom. Ko sem naučil daljinec za nek nobrand dvb-t box, ki ga nimajo v svoji bazi, mi le ta ni deloval kot je treba. Ob enkratnem pritisku tipke, sta se sprožila dva ukaza. Po obrazložitvi problema so mi stvar sami popravili kar na mojem online harmony account-u, tako da sem samo ponovno sinhroniziral daljinca in stvar deluje.
Pohvale Logitechu.

Se pa baje te repeat-e da spreminjat kar na računalniku pri vseh ostalih modelih logitechovih daljincev, le pri tem osnovnem 300 ne.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jest mam tega od Hoferja. Ima dvovrstični displey, osvetljene tipke (vklop osvetlitve ob pritisku katerega koli gumba), možnost nadzora 10 naprav, programiranje po znamki naprave, po kodi in učenje iz starega daljinca. Ima celo možnost makro ukazov in "global volume".

Zadeva dela ok, sploh za ta denar (9 evrov). Kar jo razlikuje od ostalih je možnost učenja funkcij iz starega daljinca in to celo v kombinaciji z predprogramirano nastavitvijo. Nastavitev po znamki je kul, saj praktično ne rabiš tistega listka z kodami, pač pa samo na displeju izbereš "TV" in recimo "panasonic" in ti vpiše default nastavitve, potem pa z ročni učenjem popraviš kar ti ne ustreza ali pa recimo dodaš kako funkcijo od druge naprave (na WDTV shemi recimo dodaš da ti dela "screen aspect" tipka od TV-ja in volume tipke od ojačevalca).

Za ta denar je daljinec zmaga (tudi ne deluje preveč "cheap")